Νεαρός οπλίτης βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του

Ο 27χρονος ΕΠΟΠ είχε δεχθεί 3 μαχαιριές και ήταν σε κατάσταση σοκ - Xειρουργήθηκε επιτυχώς και έχει διαφύγει τον κίνδυνο

Μέσα λίμνη αίματος βρέθηκε ένας 27χρονος στρατιωτικός στο Σουφλί- ένας Επαγγελματίας Οπλίτης - από συναδέλφους του που είχαν ανησυχήσει και έσπασαν την πόρτα του σπιτιού του, σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Έβρου. 

Ο νεαρός ΕΠΟΠ είχε δεχθεί 3 μαχαιριές και ήταν σε κατάσταση σοκ, όταν βρέθηκε. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου χειρουργήθηκε επιτυχώς και φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Αδαμίδης ο νεαρός υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργική επέμβαση κατά την οποία επιτυχώς αντιμετωπίστηκαν τα τραύματα τα οποία έφερε. Ήδη νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Ο κ. Αδαμίδης δεν παρέλειψε να τονίσει την ετοιμότητα και την άριστη λειτουργία της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Διδυμοτείχου που επί σειρά ετών αντιμετωπίζει περιστατικά όχι μόνο του βορείου Έβρου αλλά από ολόκληρο το Νομό.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε ο σοβαρός τραυματισμός του στρατιωτικού, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν ασφαλή στοιχεία που να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια.