Τη σκότωσε σέρνοντάς τη σκαλί σκαλί στο τρίτο υπόγειο

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως αναφορικά με την υπόθεση θανάτου της Ελευθερίας Αγραφιώτου

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως αναφορικά με την υπόθεση θανάτου της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Όπως σημειώνει η Espresso  ο δράστης παραμένει ελεύθερος, ενώ φαίνεται πως γνώριζε καλά τους χώρους του υπογείου, καθώς η άτυχη γυναίκα  βρέθηκε νεκρή στο δεύτερο υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.

Ο χώρος στάθμευσης δεν καλύπτεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, κάτι που φαίνεται ότι γνώριζε και ο δράστης και γι’ αυτό το λόγο κινήθηκε με ιδιαίτερη άνεση. Συν τοις άλλοις γνώριζε την ύπαρξη του εγκαταλειμμένου τρίτου υπογείου του κτιρίου και πως ο μοναδικός τρόπος για να φτάσει εκεί ήταν από μία διπλή πόρτα που οδηγεί στο κλιμακοστάσιο. Ήξερε επίσης ότι το ασανσέρ στο τρίτο υπόγειο δεν επικοινωνεί με το κατάστημα, αλλά με διαμερίσματα των υπόλοιπων ορόφων, τα οποία είναι ξενοίκιαστα.

Σύμφωνα πάντως με τις εκτιμήσεις των αρχών, ο δολοφόνος αιφνιδίασε τη γυναίκα και χτύπησε με μεγάλη δύναμη το κεφάλι της στον τοίχο. Οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν εκεί άλλωστε το επιβεβαιώνουν. Στη συνέχεια την έσυρε μισολιπόθυμη μέχρι την πόρτα που οδηγεί στο εγκαταλειμμένο τρίτο υπόγειο. Άνοιξε τις δύο πόρτες που οδηγούν σε αυτό και άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες, σέρνοντας την 69χρονη από τα πόδια, ενώ το κεφάλι της χτυπούσε βίαια από σκαλί σε σκαλί.

Όταν εκείνη άρχισε να συνέρχεται, ο δράστης τη σήκωσε και την πέταξε σαν τσουβάλι από μεγάλο ύψος στη βάση της σκάλας.