Ζευγάρι πάλεψε σώμα με σώμα με πέντε ληστές

Όπως λένε κάτοικοι στη Μάνδρα, οι ληστείες και οι διαρρήξεις είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο

Πέντε κουκουλοφόροι επιτέθηκαν για να ληστέψουν ζευγάρι στη Μάνδρα Αττικής. Η 60χρονη συνταξιούχος Μαρία Κυνηγοπούλου περιέγραψε σοκαρισμένη στην κάμερα του Mega τη μάχη σώμα με σώμα που έδωσε η ίδια και ο σύζυγός της με τους δράστες, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι τους σπάζοντας το παράθυρο της μπαλκονόπορτας.

"Παλέψαμε σώμα με σώμα. Προσπαθούσα να βγάλω την κουκούλα του ενός από αυτούς. Με χτυπούσε στα πλευρά και στο κεφάλι. Οι δύο είχαν πιάσει τον άνδρα μου. Με βούτηξαν από τα μαλλιά, με πέταξαν κάτω", συμπλήρωσε η Μαρία Κυνηγοπούλου.

Βλέποντας τους ληστές να βασανίζουν τον ανυπεράσπιστο άνδρα της η 60χρονη προσπάθησε να τους σταματήσει, ωστόσο ο ένας δράστης την απώθησε στο μπαλκόνι και την χτύπησε με τη λαβή του όπλου, κλωτσώντας την παράλληλα στα πλευρά.

"Πήδηξαν τα κάγκελα και μπήκαν σαν αίλουροι, αφού έσπασαν τη τζαμαρία με τη βαριοπούλα", περιέγραψε σύζυγός της.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, καθώς άκουσαν τον συναγερμό να χτυπά και την κ. Κυνηγοπούλου να φωνάζει για βοήθεια. Ο πέμπτος κακοποιός, που έπαιζε τον ρόλο του τσιλιαδόρου περιμένοντας τους συνεργούς του με τη μηχανή του αυτοκινήτου αναμμένη, πρόλαβε να τους ενημερώσει κι έτσι έφυγαν ανενόχλητοι από το σπίτι.

Όπως λένε κάτοικοι στη Μάνδρα, οι ληστείες και οι διαρρήξεις είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και καταγγέλλουν έλλειψη αστυνόμευσης.