Χτύπησε με μαχαίρι τον αδερφό του και έσφαξε εν ψυχρώ τη μητέρα του

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα ο 22χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της 44χρονης μητέρας του και τον τραυματισμό του 18χρονου αδελφού του, μέσα στο σπίτι τους στην Παραβόλα του Αγρινίου.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, περίπου στις 7.30 χθες το βράδυ, ο 22χρονος διαπληκτίστηκε αρχικά με τον αδελφό του, όπου κατά τη διάρκεια της πάλης τον έπληξε με ένα μαχαίρι μήκους 26,5 εκατοστών στην ωμοπλάτη. 

Στη συνέχεια, ο 22χρονος επιτέθηκε με το ίδιο μαχαίρι στην μητέρα του και την κτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της, με αποτέλεσμα η 44χρονη να εκπνεύσει επί τόπου. Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές βγήκαν στην πλατεία, ενώ συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας πήγε στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει. Εκεί, αντίκρισε την 44χρονη μέσα σε μία λίμνη αίματος και τραυματισμένο τον 18χρονο γιο της, ο οποίος του είπε του περιέγραψε τα όσα προηγήθηκαν.

Στο μεταξύ, ο 22χρονος είχε φύγει πεζός από το σπίτι και σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε με φιλικό του πρόσωπο και του ανέφερε τι ακριβώς έγινε.

Παράλληλα, είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και είχαν ξεκινήσει οι έρευνες, για τον εντοπισμό του 22χρονου. Λίγη ώρα πριν από τις 9 το βράδυ, οι αστυνομικοί βρήκαν τον νεαρό σε περιοχή κοντά στην Παραβόλα και τον συνέλαβαν.

Στο μεταξύ, ο 18χρονος διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ αναμένεται να δώσει κατάθεση για τα όσα έγιναν. 

Ως προς αίτια του φονικού, οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο προσωπικών διαφορών.