Mητέρα Άννυ: Ο Νικολάι ζητούσε από τον πατέρα 5.000 ευρώ

«Μου είπε ότι το παιδί "βγήκε από την πόρτα και εξαφανίστηκε". Εκείνη την ώρα εγώ νόμιζα πως μου κάνει πλάκα. Νόμιζα ότι εξαφανίστηκε έτσι όπως μου τα έλεγε, νόμιζα ότι το πούλησε. Μετά από όλα αυτά, από αυτό που είδα, γιατί η αστυνομία δεν μπορούσε να την βρει, πίστεψα ότι είχε γίνει κάτι κακό», λέει η μητέρα της Άννυ, μέσα από τα κρατητήρια, περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν μετά την εξαφάνιση της μικρής.

Μιλώντας στο δελτίο του Apha, η μητέρα της Άννυ, δηλώνει ότι «έδωσα τη ζωή μου γι’ αυτό το παιδί, γι’ αυτό τον άφησα εγώ».

Ερωτώμενη για το πιστεύει σχετικά με τους ισχυρισμούς του πατέρα, ότι βρήκε νεκρό το παιδί, η ίδια αδυνατεί να απαντήσει. «Δεν ξέρω, δεν σκέφτομαι τίποτα», λέει. «Να μείνει εκεί που είναι, δεν θέλω να τον ξαναδώ στη ζωή μου. Δεν μπορώ, δεν θέλω να τον δω γιατί θα τον σκοτώσω», συμπληρώνει.

Η μητέρα από τη Βουλγαρία δηλώνει ότι μιλούσε τηλεφωνικά με την κόρη της, όσο βρίσκονταν στη Γερμανία: «Μίλαγα μαζί της από τη Γερμανία στο τηλέφωνο, μου έλεγε “Περνάω καλά, ο μπαμπάς μου αγόρασε αμάξι, ο μπαμπάς μου αγόρασε παιχνίδι”. Αν μου έλεγε κάτι, ότι κάτι γινόταν, εγώ θα ερχόμουν αμέσως». 

Αναφορικά με το ρόλο που έπαιξε ο φίλος του παιδοκτόνου, η γυναίκα λέει πως γνώριζε και πως τον εκβίαζε. «Απ΄όσα ξέρω εγώ, ο φίλος του, του ζητούσε 5.000 ευρώ. Και εάν δεν του τα έδινε, θα μου έλεγε την αλήθεια. Μόνο ο Νικολάι το ξέρει αυτό. Αυτός ξέρει τα πάντα»…

Σχετικά με την κίνηση του πατέρα να πουλήσει τα παιχνίδι της Άννυ, η μητέρα λέει πως όταν τον ρωτούσε γιατί το έκανε αυτό, απαντούσε «Αυτός μου έλεγε “τα έδωσα σε ένα παιδάκι που δεν έχει παιχνίδια, μήπως ο θεός γυρίσει το δικό μας”».

Ερωτώμενη γιατί δεν είχε αποκαλύψει πως ο άντρας που εμφανίζονταν δίπλα της στον τηλεοπτικό φακό ήταν ο πατέρας του παιδιού, η γυναίκα εξηγεί ότι δεν την άφηνε να μιλήσει. «Μου έλεγε “δεν θέλω να βγω μπροστά στις κάμερες”. Μπέρδεψε το μυαλό μου εντελώς».

«Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν πολλά πράγματα. Ξέρουν ότι έχει παίξει με την ψυχολογία μου…», αφηγείται η μητέρα.

«Θα τον σκοτώσω, θα τον φτύσω στη μούρη και θα του πω ποτέ στη ζωή μου να μην ξαναδεί παιδί, γιατί αυτός δεν είναι για πατέρας», λέει η γυναίκα. 

Δείτε τη συνέντευξη…