Σύλληψη πατέρα και γιου για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 34χρονου συνελήφθη ένας 33χρονος, στην περιοχή Άνω Σούλι της Πάτρας, ενώ κατηγορίες για την ίδια υπόθεση αντιμετωπίζει και ο 62χρονος πατέρας του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 33χρονος γιος μαζί με τον 62χρονο πατέρα του, εντόπισαν χθες το απόγευμα τον 34χρονο να μαζεύει χόρτα σε χωράφι που διατηρούν στην περιοχή Προφήτης Ηλίας, στο Άνω Σούλι, τα οποία στην συνέχεια θα πωλούσε.

Ο 33χρονος πυροβόλησε τον 34χρονο δύο φορές με πιστόλι, τραυματίζοντάς τον στη θωρακική χώρα. Αμέσως μετά, πατέρας και γιος έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Στη συνέχεια το θύμα κατάφερε να οδηγήσει για μικρή απόσταση το αυτοκίνητό του, μέχρι που συνάντησε έναν συγχωριανό του, ο οποίος ειδοποίησε ασθενοφόρο.

Ο 34χρονος διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Στο μεταξύ, μετά το αιματηρό περιστατικό κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 33χρονο μέσα στο ποιμνιοστάσιο του, ενώ σήμερα το πρωί συνελήφθη και ο 62χρονος πατέρας του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την διάρκεια της προανάκρισης, ο 33χρονος ομολόγησε την πράξη του.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκε το πιστόλι που χρησιμοποίησε ο 33χρονος, το οποίο είχε κρύψει σε κτήμα που βρίσκεται δίπλα από το ποιμνιοστάσιό του.

Όσον αφορά στα αίτια, από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι πατέρας και γιος είχαν προσωπικές διαφορές με το θύμα.