Δεν επιβεβαιώνεται η σύλληψη της Αγγελικής του Χριστόδουλου Ξηρού

Δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται τελικά η σύλληψη της καταζητούμενου συνεργάτη του Χριστόδουλου Ξηρού, Αγγελικής, που μετέδωσε το πρωινό του Mega. 

Όπως μετέδωσε το πρωινό του Mega, η καταζητούμενη φερόταν να συνελήφθη στην Επανομή Θεσσαλονίκης από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Η Αγγελική είναι το πρόσωπο κλειδί για το οποίο έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό της, καθώς φέρεται να είχε κομβικό ρόλο ρόλο στο πλευρό του Χρ. Ξηρού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο διαβιβαστικό της αστυνομίας καταγράφεται ότι έχουν εντοπιστεί βίντεο από κάμερες ασφαλείας τόσο στα ΚΤΕΛ της Κορίνθου όσο και από το κατάστημα που -κατά τη δικογραφία- η κοπέλα επιχείρησε να προμηθευθεί νιτρομεθάνιο, λαμβάνοντας σχετικό δελτίο προσφοράς:
 
"Σε συνέχεια της εξέτασης των ανωτέρων υπαλλήλων κατασχέθηκε βιντεοληπτικό υλικό προερχόμενο από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν εγκατεστημένες στην εταιρία καταγεγραμμένες το χρονικό διάστημα 11:44 έως 12:14 της 29ης Δεκεμβρίου 2014. Το οπτικοακουστικό υλικό απεστάλη  στα εργαστήρια της αστυνομίας προς επεξεργασία και εκτύπωση σχετικών φωτογραφιών" αναφερόταν χαρακτηριστικά.
 
Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες της καταζητούμενης Αγγελικής έπειτα από εντολή της Εισαγγελίας.