Ανήλικος με μοτοσυκλέτα χτύπησε αστυνομικό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στις 19:00 της Παρασκευής 21 Νοεμβρίου στην πόλη των Τρικάλων και συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Ιπποκράτους και Μαυροκορδάτου, στο οποίο ανήλικος μαθητής χτύπησε αστυνομικό.

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα trikalanews.gr, ο 17χρονος Τρικαλινός είναι μαθητής της Γ' Λυκείου Επαγγελματικού Λυκείου, και για τη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε δεν είχε ούτε άδεια κυκλοφορίας, ούτε δίπλωμα οδήγησης (καθότι ανήλικος), ενώ επίσης δε φορούσε κράνος.

Το δίκυκλο μηχανάκι του δεν είχε ούτε πινακίδες κυκλοφορίας.

Αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, ο 17χρονος, αντιλαμβανόμενος ότι ένας αστυνομικός με μοτοσικλέτα του έκανε σήμα ελέγχου, φέρεται να επιχείρησε να αποφύγει τον έλεγχο και προσπαθώντας να ανέβει με το δίκυκλο σε πεζοδρόμιο, προσέκρουσε σε κολώνα.

Σ' εκείνο το σημείο, πιθανότατα έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, παρασέρνοντας και τον αστυνομικό.

Ο νεαρός έδειχνε να είχε κανονικά τις αισθήσεις του και μετά το ατύχημα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται να δήλωσε ότι δεν ήταν δικό του το μηχανάκι, λίγο πριν τον παραλάβει τραυματισμένο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Τρικάλων, για προληπτικούς λόγους, εκεί όπου μεταφέρθηκε και ο Αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι.

(φωτογραφία αρχείου)