Τι ήθελε να κάνει ο Χατζηγιάννης με τη Ferrari

Τη δική του απάντηση έδωσε μέσω του δικηγόρου του ο δημοφιλής ερμηνευτής, Μιχάλης Χατζηγιάννης, θέλοντας να βάλει τέλος στις όποιες παρερμηνείες είδαν το φως της δημοσιότητας. 

"Το όλο ζήτημα οφείλεται σε παρανόηση. Όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν αυτό θα προσκομιστούν στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες άλλωστε ακόμη επεξεργάζονται προδικαστικά την υπόθεση χωρίς να παραπέμψουν κανένα σε δίκη", ανέφερε ο Ιωάννης Φώσκολος που εκπροσωπεί τον γνωστό καλλιτέχνη, μιλώντας στον Alpha. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Η αρχή έγινε την Τρίτη, όταν ο λογιστής του γνωστού τραγουδιστή επισκέφθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας και κατήγγειλε την απώλεια των πινακίδων της πανάκριβης Ferrari που ο τραγουδιστής σύμφωνα με πληροφορίες είχε στο όνομά της εταιρείας του. Όμως, από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο, που βρισκόταν σε μία μάντρα, είχε κανονικά τις πινακίδες που είχαν δηλωθεί ως χαμένες.

Σύμφωνα με τη δήλωση κλοπής, "στις 24-25 Αυγούστου κι ενώ το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη Γλυφάδα, εκλάπησαν οι πινακίδες του".

Οι αρχές προχώρησαν σε περαιτέρω έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι το αυτοκίνητο εισήχθη νόμιμα στην Ελλάδα το έτος 2008. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το αγόρασε, όμως στην άδεια κυκλοφορίας του υπήρχε παρακράτηση κυριότητας. Αυτό συμβαίνει στις περιπτώσεις που η αγορά του αυτοκινήτου γίνει με χρηματοδότηση και μέχρι να εξοφληθεί όλο το ποσό.

Σημειωτέον ότι το πολυτελές αυτοκίνητο βρισκόταν προς πώληση σε έκθεση αυτοκινήτων – αρχικά στο Χαλάνδρι και στη συνέχεια στην Αγία Παρασκευή -  και οι πινακίδες ήταν στα χέρια υπαλλήλου της έκθεσης. Όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν τα χαρτιά ο πωλητής τα έδωσε κανονικά μαζί με τις πινακίδες.

Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε αγοραστής για την κόκκινη Ferrari ,έναντι του ποσού των 70.000 ευρώ. Η μεταβίβαση όμως δεν μπορούσε να γίνει καθώς υπήρχε παρακράτηση κυριότητας.
Ο λογιστής μαζί με τον τραγουδιστή σκέφτηκαν να δηλώσουν απώλεια πινακίδων να εκδώσουν στη συνέχεια νέες πινακίδες και με την καινούργια άδεια να κάνουν την πώληση.