Πολτοποίησαν το κεφάλι άστεγης σε πλατεία της Γλυφάδας

Άγρια δολοφονία άστεγης γυναίκας έλαβε χώρα στη Γλυφάδα, σε πλατεία, πάνω από τους κεντρικούς δρόμους.

Οι πληροφορίες από το συμβάν, το οποίο εκτιμάται ότι έγινε την Κυριακή του Πάσχα, αλλά ανακαλύφθηκε την Τετάρτη, είναι σοκαριστικές.

Ο δράστης είχε πολτοποιήσει το κεφάλι της χρησιμοποιώντας μεγάλη πέτρα.

Ο εντοπισμός της άτυχης γυναίκας, ετών 40, έγινε από άλλους άστεγους.

Αρχικά, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να αναγνωρίσουν τα στοιχεία της ταυτότητας της 40χρονης, λόγω των άγριων χτυπημάτων στο πρόσωπο της.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα, πιθανόν από πέτρα, στο πρόσωπο, και προσδιόρισε χρονικά τον θάνατό της, λίγες ώρες πριν από τον εντοπισμό της.

Το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα διαπιστώθηκε η ηλικία, αλλά και η ταυτότητα της άτυχης γυναίκας, η οποία για περισσότερο από ένα χρόνο έμενε στο συγκεκριμένο πάρκο.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τους γονείς και τους συγγενείς της, ωστόσο δεν φαίνεται να είχε οικογένεια.

Στο συγκεκριμένο πάρκο τα τελευταία χρόνια, πολλοί άστεγοι έχουν βρει καταφύγιο. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από όλους τους  άστεγους που βρίσκονταν εκεί τις ώρες που εντοπίστηκε το πτώμα, προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες για το θύμα, αλλά και για τις τυχόν "απουσίες" άλλων αστέγων, που εξαφανίστηκαν το κρίσιμο χρονικό διάστημα και αυτόματα καθίστανται ως ύποπτοι έως τον εντοπισμό τους.

Το θύμα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, δεν φαίνεται να ήταν τοξικομανής, ενώ λίγοι από τους άστεγους γνώριζαν τα στοιχεία ταυτότητάς της. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, δεν αποκλείουν αφορμή του άγριου εγκλήματος να ήταν οι συνθήκες και η τοποθεσία διαμονής του θύματος στο πάρκο, χωρίς όμως να αποκλείουν κάθε άλλο ενδεχόμενο.