Άρωμα απόπειρας κατά Μαρτίνου στην απαγωγή του επιχειρηματία

Αρκετά κοινά στοιχεία με την απόπειρα απαγωγής του Κίκου Μαρτίνου, εμφανίζει η απαγωγή γνωστού επιχειρηματία, στα Μεσόγεια, το βράδυ της Τρίτης.

Μία υπόθεση, την οποία η αστυνομία προσπάθησε να διατηρήσει υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας, καθώς εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του απαχθέντα. Μέχρι στιγμής, πάντως, ακριβώς γι' αυτό το λόγο δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ορισμένες πηγές μιλούν για πρόσωπο, το οποίο διαστηριοποιείται στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων, και πρόσφατα έλαβε ομολογιακό δάνειο 2,3 εκατομμυρίων ευρώ για την επέκταση των δραστηριοτήτων του.

Άλλες πληροφορίες, αναφέρουν ότι πρόκειται για συνεπώνυμό του επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού, στο νησί της Σαντορίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα, που επέβαιναν σε μηχανή, του έκλεισαν το δρόμο, τον ακινητοποίησαν και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό του, με το οποίο και διέφυγαν. Η μέθοδος αυτή προσομοιάζει στον τρόπο, που είχαν ενεργήσει οι δράστες κατά την απόπειρα απαγωγής του γόνου της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, Μαρτίνου, πριν από μερικές εβδομάδες, στη Βούλα.