Αυτός είναι ο 52χρονος βιαστής της Δάφνης

Με κατάρες και ύβρεις αντέδρασαν πολίτες στην Ευελπίδων στη θέα του

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας του 52χρονου, που κατηγορείται για βιασμό της 20χρονης Δάφνης. 

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ' εξακολούθηση, καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Κοντίζελο Παναγιώτη του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.

Με κατάρες και ύβρεις αντέδρασαν πολίτες στην Ευελπίδων στη θέα του 52χρονου που κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό της νεαρής φοιτήτριας στη Δάφνη.
 
Ο κατηγορούμενος για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την ανακρίτρια  για να απολογηθεί αύριο καθώς και σήμερα εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο. Μάλιστα κατά την αποχώρηση του από το ανακριτικό γραφείο είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν του επέτρεψαν ούτε ένα τηλεφώνημα για να βρει δικηγόρο.

Το σοκαριστικό βίντεο της φρίκης

Ο 52χρονος καλείται να δώσει εξηγήσεις για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα καθώς είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο από τις κάμερες που είχε ο ίδιος τοποθετήσει στο σπίτι του από το οποίο φαίνεται να προκύπτει πως το νεαρό κορίτσι μαρτύρησε στα χέρια του κατηγορούμενου. Σε αυτό ο κατηγορούμενος εμφανίζεται να κακοποιεί σεξουαλικά την κοπέλα χρησιμοποιώντας σεξουαλικά βοηθήματα ενώ παράλληλα την χτυπούσε.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζουν με επιφύλαξη τους ισχυρισμούς του 52χρονου ότι είναι τυφλός ενώ ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία επικαλείται το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας το οποίο, όπως λέει, έχει.

Το νεαρό κορίτσι , λένε οι αστυνομικοί, στάθηκε τυχερό καθώς οι γονείς της άρχισαν να την αναζητούν λίγες μόνο ώρες από τη στιγμή που ο 52χρονος την κράτησε όμηρο. Και αυτό γιατί, εκτιμούν, πως ήταν πολύ ισχυρό το ενδεχόμενο να μην έβγαινε ζωντανή από το διαμέρισμα του κατηγορούμενου.