Ιδιοκτήτης σπιτιού κολαστηρίου στη Δάφνη: Δεν ήταν και πολύ τυφλός ο 52χρονος

«Δεν κράταγε μπαστούνι όταν ανεβοκατέβαινε τα σκαλιά»

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα αναφέρει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κολαστηρίου στη Δάφνη και σπιτονοικοκύρης του 52χρονου που κατηγορείται για άγριο βιασμό και κακοποίησης της 20χρονης φοιτήτριας. Ο σπιτονοικοκύρης χαρακτηρίζει τον 52χρονο ως άνθρωπο «αυταρχικό», «δύστροπο» και «μονόχνοτο».

Οι αποκαλύψεις που έκανε ο σπιτονοικοκύρης στο κεντρικό δελτίο του Alpha, εγείρουν ερωτήματα για την πραγματική κατάσταση της υγείας του 52χρονου ενώ τις ίδιες υπόνοιες αφήνουν και γείτονες, με μία γυναίκα να λέει στην κάμερα πως «εγώ πιστεύω πως βλέπει». 

Ο Τάκης Σκαρμέτης, ιδιοκτήτης της κατοικίας όπου διέμενε ο 52χρονος, ανέφερε με νόημα πως «φαινόταν αυταρχικός και κάπως δύστροπος άνθρωπος. Μπαστούνι άσπρο δεν κράταγε ενώ ανεβοκατέβαινε τα σκαλιά. Ε, δεν ήταν και πολύ τυφλός…». Από τα πλάνα της κάμερας φαίνεται και το εσωτερικό του δωματίου κολαστηρίου, στο οποίο βασανίστηκε η νεαρή κοπέλα. 

Ο κ. Σκαρμέτης συνέχισε και μίλησε για την επικοινωνία που είχε αμέσως μετά την σύλληψη του 52χρονου με τον πατέρα του που μένει σε σχετικά μικρή απόσταση. «Τηλεφωνήσαμε στον πατέρα του και ήρθε μαζί με την αδερφή του. Ο πατέρας του είναι και αυτός σε άθλια κατάσταση με την υγεία του καθώς έχει πρόβλημα με την καρδιά του. Τι να πει ο πατέρας; Έλεγε συνέχεια "καλύτερα" να μην τον γένναγα». Στο ρεπορτάζ επίσης γίνεται αναφορά και στον λογαριασμό του κατηγορούμενου στο Facebook στο οποίο υπήρχαν αναρτήσεις αρκετά διφορούμενες για τις σεξουαλικές του ορέξεις.