Παλαιό Φάληρο: Αυτά που άφησε στη ντουλάπα ο ληστής τον αποκάλυψαν!

Η ΕΛΑΣ γνωρίζει πλέον την ταυτότητα του 4ου κακοποιού, που παραμένει άφαντος μετά την αιματηρή ληστεία

Άφαντος παραμένει ο διαβόητος ληστής της ντουλάπας από την αιματηρή ληστεία σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Μουσών και Θηβών, στο Παλαιό Φάληρο.

Ένα μήνα μετά τη ληστεία που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο, η ΕΛΑΣ γνωρίζει πλέον την ταυτότητα του 4ου κακοποιού, ο οποίος δεν είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς, ενώ όπως αποδείχτηκε αργότερα είχε κρυφτεί σε ντουλάπα του διαμερίσματος το οποίο εισέβαλε μαζί με τους συνεργούς τους, στην οποία μάλιστα και αφόδευσε. Από αυτό του το “ατόπημα” φαίνεται πως τελικά κατέληξαν οι αρχές στην ταυτότητά του.

Ο ληστής – φυγάς έμεινε κρυμμένος στην ντουλάπα επί 14 ολόκληρες ώρες και στην αστυνομία έχουν καταλογιστεί σημαντικές αστοχίες.

Ο ληστής εντοπίστηκε τελικά από την έντονη δυσοσμία, από τον γιο της 66χρονης.

Η ΕΛΑΣ αναζητά σε γνωστά σημεία το δράστη, ωστόσο θεωρείται πιθανό να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι από τους 4 δράστες, νεκρός είναι ο Μολδαβός Mihail Ghenov, 41 ετών (που έπεσε από μπαλκόνι προσπαθώντας να ξεφύγει από την αστυνομία) ενώ έχουν συλληφθεί ο 35χρονος Αρμένιος Aramais Bagdasarian και ένας 40χρονος Ρώσος, γνωστός με το ψευδώνυμο «Ιγκόρ».

Όπως και οι συνεργοί του, ο 4ος ληστής που διαφεύγει είναι σεσημασμένος για μείζονα αδικήματα και θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος.