Διπλό φονικό στη Μάνη: Μπλεγμένα και άλλα άτομα;

Τρίτα πρόσωπα εκτιμά ότι κρύβονται πίσω από το διπλό έγκλημα στη δυτική Μάνη η οικογένεια του δολοφονημένου Κωνσταντίνου Σγούρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η οικογένεια Σγούρου έχει ζητήσει από την ανακρίτρια Καλαμάτας, η οποία έχει αναλάβει να χειριστεί την υπόθεση, να δώσει εντολή να γίνει αναπαράσταση στο σημείο όπου διαπράχθηκε το έγκλημα.

Η οικογένεια δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής και αιτήθηκε διά του δικηγόρου της την αναπαράσταση του μοιραίου συμβάντος, καθώς και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στα κινητά τηλέφωνα των δύο δραστών.

Μάλιστα, το σχετικό αίτημα εξετάζεται και ίσως γι' αυτό δεν έχουν μεταφερθεί ακόμη στις φυλακές του Αυλώνα οι δύο 18χρονοι.

"Σκοπός είναι να εξακριβωθεί ποιες κλήσεις έγιναν πριν και μετά το έγκλημα και συγκεκριμένα, στις 17, 18, 19 Αυγούστου, καθώς να γίνει και αναπαράσταση του στυγερού εγκλήματος, έτσι ώστε να διαπιστωθεί τυχόν ευθύνη και τρίτων προσώπων, οι οποίοι τους συνέδραμαν, είτε κατά τη διάρκεια της διάπραξης του εγκλήματος ή στην προσπάθεια συγκάλυψής του", εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Μαργέλης.

"Ενήργησαν βάσει προαποφασισμένου σχεδίου, έκλεισαν στα θύματά τους ραντεβού θανάτου σε ερημική τοποθεσία με μοναδικό σκοπό να τους δολοφονήσουν με τρόπο που δείχνει επαγγελματισμό και ψυχραιμία. Αυτός που πυροβόλησε ήταν άριστος γνώστης των όπλων, είχε μανία με τη σκοποβολή και αναρτούσε στο διαδίκτυο σχόλια για την ευθυβολία και την αποτελεσματικότητά τους", συμπλήρωσε.