Οδοφράγματα, δακρυγόνα και μολότοφ στα Εξάρχεια

Οδοφράγματα, δακρυγόνα και μολότοφ στα Εξάρχεια

Μια γυναίκα τραυματίστηκε από φωτοβολίδα - Πάνω από την περιοχή πετάει συνεχώς ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας

Επεισόδια σημειώθηκαν μετά την λήξη της πορείας του Πολυτεχνείου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστα άτομα που ήταν συγκεντρωμένα μπροστά στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού και δεν είχαν σχέση με την πορεία, πέταξαν φωτοβολίδες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που ακολουθούσε τους διαδηλωτές, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.

Λίγα λεπτά αργότερα στην συμβολή των οδών Λ. Αλεξάνδρας και Ιπποκράτους υπήρξε νέα ένταση μεταξύ ομάδας κουκουλοφόρων που αποχωρούσε από την πορεία με τα ΜΑΤ . Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης και διέλυσαν τους νεαρούς.

Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια

Οι κουκουλοφόροι υποχώρησαν στα στενά των Εξαρχείων και λίγο μετά τις 8 το βράδυ περίπου 100 νεαρά άτομα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ και διάφορα άλλα αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις στο ύψος της οδού Τοσίτσα.

Γυναίκα τραυματίστηκε στα επεισόδια στα Εξάρχεια

Σημειώνεται πως έχουν στήσει οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων, ενώ επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα και κοντά στην πλατεία Εξαρχείων.

Δεκάδες βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα συνεχίζουν να πετούν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, στις οδούς Στουρνάρη και Τοσίτσα και σε δρόμους πίσω από το Πολυτεχνείο.

Οι αστυνομικοί απαντούν με χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, ενώ πάνω από την περιοχή πετάει συνεχώς ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στον χώρο μπροστά από το Πολυτεχνείο, επί της Πατησίων, όπου βρίσκονται ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, επικρατεί ηρεμία αυτή την ώρα.