Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος – Αδέρφια από την Ηλεία, στην τραγωδία της θεομηνίας

Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος – Αδέρφια από την Ηλεία, στην τραγωδία της θεομηνίας

Η τραγική στιγμή της αναγνώρισης της σορού

Δύο αδέρφια από την Ηλεία βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα χθες το πρωί στο ξέσπασμα της φονικής κακοκαιρίας. Ο ένας βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος έως χθες το βράδυ αγνοούνταν. Οι αρχικές πληροφορίες του ilialive.gr για έναν ακόμα αγνοούμενο άντρα με καταγωγή από την Ηλεία νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν σχετίζεται με τα δύο αεδέρφια, αλλά πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο άλλου ατόμου από τη Ζαχάρω με καταγωγή από τη Βρίνα.

Νεκρός είναι ένας 54χρονος και αγνοούμενος ο αδερφός του 58 ετών, από τη Βρίνα του δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων. Ο 54χρονος εργαζόταν στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών και ο 58χρονος ήταν συνταξιούχος Διευθυντής της ΕΤΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέρφια πήγαιναν τακτικά για κυνήγι μαζί σε περιοχή κοντά σε μοναστήρι στην Μάνδρα Αττικής και το πάθος τους αυτό τους κόστισε τη ζωή. Εκτιμάται πως μεγάλος όγκος νερού παρέσυρε στο πέρασμά του και βράχια, με αποτέλεσμα να τους παρασύρει. Έως αργά βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 58χρονου στην περιοχή Καντίνες στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Η τραγική αυτή είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο χωριό, όπου τα δύο αδέρφια ήταν ιδιαίτερα αγαπητά.

Αναγνωρίστηκε από τη σύζυγό του στο Θριάσιο
Ο 54χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών και ο 58χρονος πατέρας δύο κοριτσιών. Στο Θριάσιο νοσοκομείο τραγικές φυσιογνωμίες ήταν η σύζυγος του 54χρονου, η οποία αναγνώρισε τη σορό του στο νεκροτομείο.