Συλλυπητήρια από την Κομισιόν στις οικογένειες των θυμάτων στη Μάνδρα

Συλλυπητήρια από την Κομισιόν στις οικογένειες των θυμάτων στη Μάνδρα

Οι εικόνες του θανάτου και της καταστροφής στον διεθνή Τύπο

Το γύρο του κόσμου, μέσα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και στα social media κάνουν οι εικόνες του θανάτου και της καταστροφής από τη θεομηνία που χτύπησε τη δυτική Αττική με Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Μέγαρα και την ευρύτερη περιοχή.

Τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων εξέφρασε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Εκ μέρους της Επιτροπής και προσωπικά θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου και τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων. Είναι μία ανείπωτη καταστροφή που χτυπάει την Ελλάδα. Θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράστασή μας σε όσους αγωνίζονται αυτήν τη στιγμή για να αντιμετωπίσουν αυτήν την πρωτόγνωρη φυσική καταστροφή και την τραγωδία που τη συνοδεύει. Η Επιτροπή θα σταθεί στο πλευρό των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας στην Ελλάδα και ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές με τις ελληνικές Αρχές» ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος.

Δείτε ακόμη: Εικόνες από τη βιβλική καταστροφή σε Μάνδρα, Μέγαρα, Νέα Πέραμο

Για φονικές πλημμύρες κάνουν λόγο όλα τα μεγάλα ΜΜΕ σε Ευρώπη και ΗΠΑ ενώ πολλά καλύπτουν με ζωντανές αναμεταδόσεις τις εξελίξεις.

Οι εικόνες του θανάτου και της καταστροφής στον διεθνή Τύπο

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της θεομηνίας από την πρεσβεία των ΗΠΑ

Τη βαθύτατη λύπη της και τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της θεομηνίας που έπληξε τη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο, εκφράζει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας και απευθύνουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων από τις πλημμύρες στις πόλεις Μάνδρα, Νέα Πέραμος και Μέγαρα» αναφέρει η πρεσβεία των ΗΠΑ, με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter.