Χωρίς Ελλάδα το Μουντιάλ του 2018

Χωρίς Ελλάδα το Μουντιάλ του 2018

Στο 0-0 έμεινε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με την Κροατία και αποκλείστηκε

Το... θαύμα που έψαχνε η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου κόντρα στην Κροατία δεν ήρθε ποτέ, αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε στο 0-0 με τους Κροάτες, και σε συνδυασμό με το 1-4 του πρώτου αγώνα έμεινε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αν και η Εθνική μας εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, με τον Μίκαελ Σκίμπε να κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, η υπεροχή της μέσα στον αγωνιστικό χώρο δε μετουσιώθηκε σε ευκαιρίες. Με εξαίρεση το σουτ του Παπασταθόπουλου πάνω στην κίνηση στο 17’ που πέρασε λίγο άουτ και το ωραίο σουτ του Ταχτσίδη στο 87’ που είχε την ίδια τύχη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις γύρω από την εστία του Σούμπασιτς, με τους Κροάτες να κρατούν το 0-0, και να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 43’, με το τρομερό μακρινό σουτ του Πέρισιτς που σταμάτησε στο δοκάρι του Καρνέζη.

Έτσι, η Ελλάδα δεν θα είναι παρούσα στο Μουντιάλ της Ρωσίας, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που έχει να συμβεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006.