Το viral έγγραφο στη Διαύγεια με τον… Κώστα και τις προμήθειες

Το viral έγγραφο στη Διαύγεια με τον… Κώστα και τις προμήθειες

Τι απαντά ο δήμαρχος Περιστερίου

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» και αφορά σε μία προκήρυξη διαγωνισμού από τον δήμο Περιστερίου για την προμήθεια αδρανών υλικών.

Κι αυτό γιατί όπως διαπίστωσε κάποιος πολύ παρατηρητικός, στην 8η σελίδα του εγγράφου υπό τον τίτλο «Τεχνική Ικανότητα και Επαγγελματική Ικανότητα», όπου περιγράφεται πώς «αποδεικνύεται η τεχνική ικανότητα» των υποψηφίων για το έργο, αναφέρεται ως προαπαιτούμενο ένας κατάλογος συμβάσεων τριών τουλάχιστον παρόμοιων με την παρούσα σύμβαση προμηθειών. Μόνο που έχει ξεχαστεί η φράση: «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το».

Σε δήλωσή του σχετικά με το θέμα, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης τόνισε: «Το κείμενο που αναρτήθηκε στη "Διαύγεια" με γεμίζει οργή και αποτελεί πρόκληση για κάθε πολίτη».

Όπως σημειώνει ο κ. Παχατουρίδης: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προβοκάτσια. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Θα πέσουν "καμπάνες". Χρόνια τώρα έχουν πραγματοποιηθεί πολλές χιλιάδες αναρτήσεις στη "Διαύγεια" για προμήθειες και έργα, με απόλυτη διαφάνεια. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να "παίξει" με την ιστορία ενός υποδειγματικού δήμου».