Τα νύχια της Θεοδώρας Ζέμπερη θα δείξουν το δολοφόνο;

Τα νύχια της Θεοδώρας Ζέμπερη θα δείξουν το δολοφόνο;

Στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής ο Κώστας Ζέμπερης προσήλθε στα γραφεία του αρμόδιου τμήματος της Αστυνομίας

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται σχετικά με τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού, Θεοδώρας Ζέμπερη, καθώς έχουν κληθεί πρόσωπα που συναναστρέφονταν την άτυχη εφοριακό, ενώ οι αστυνομικές αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τα ηλεκτρονικά μηνύματα και τις τηλεφωνικές της συνομιλίες για να διαπιστώσουν αν δέχθηκε κάποιο απειλητικό μήνυμα πριν από τη στυγερή δολοφονία της.

Τελευταίες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως σε νύχια της άτυχης εφοριακού εξετάζονται ίχνη DNA ξένου ατόμου, καθώς θυμίζουμε ότι η κοπέλα προσπάθησε ξεφύγει από τα θανατηφόρα χτυπήματά του δράστη.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με τη σοβαρή υπόθεση και επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος, αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο πατέρας του θύματος «δεν προσθέτει κάτι που δεν ξέραμε», ωστόσο, οι αναφορές του μένει να επιβεβαιωθούν από την έρευνα που είναι σε εξέλιξη. Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί φαίνεται να έλαβαν δείγμα DNA από τον Κώστα Ζέμπερη, ενώ πολύ πιθανόν να ερευνηθεί και το ταξί του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής δείχνουν ληστεία μετά φόνου και δεν υπάρχει προς το παρόν ένδειξη για άλλο κίνητρο που θα οδηγούσε τις έρευνες σε άλλη κατεύθυνση. Ο δράστης επιτέθηκε με μανία στο θύμα, το χτύπησε 14 φορές με μαχαίρι και άρπαξε την τσάντα και το κινητό της, αναφέρουν οι αστυνομικοί. «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την επίθεση από κάποιον τοξικομανή με στόχο τη ληστεία ή κάποιον ψυχικά διαταραγμένο. Προς το παρόν δεν έχουν ένδειξη για άλλο κίνητρο», δηλώνουν τα στελέχη της Αστυνομίας.

«Από τη στιγμή που δεν έχουμε βρει το κίνητρο, στο κάδρο των υπόπτων είναι όλοι. Θα εξετάσουμε τον καθένα ξεχωριστά, αναζητώντας το κίνητρο και φυσικά το δράστη», υποστηρίζει αξιωματικός της ΕΛΑΣ, ο οποίος ασχολείται με την υπόθεση. Χθες κλιμάκια αστυνομικών ερεύνησαν εξονυχιστικά χωράφια, φρεάτια, υπονόμους και όλους τους πιθανούς χώρους γύρω από τη σκηνή του εγκλήματος, αναζητώντας στοιχεία που ενδεχομένως άφησε πίσω του ο δράστης, χωρίς προς το παρόν θετικό αποτέλεσμα.

Ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη της στυγερής δολοφονίας, η οικογένειά της αλληλοκατηγορείται. Αίσθηση προκάλεσε ο πατέρας της 32χρονης, ο οποίος ξαφνικά αποκάλυψε ότι περνούσε ο ίδιος με το ταξί του έξω από το νεκροταφείο δύο ώρες μετά τη δολοφονία.

Στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής ο Κώστας Ζέμπερης προσήλθε στα γραφεία του αρμόδιου τμήματος της Αστυνομίας μαζί με το δικηγόρο του, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος δήλωσε: «Ηρθε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία για ό,τι γνωρίζει. Αυτή τη στιγμή θέλω να σεβαστούμε όλοι το έργο της Αστυνομίας, γιατί αυτή η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω στην παρούσα φάση. Ας αφήσουμε την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε κανένα συμπέρασμα πριν ακόμη μάθουμε τι έχει συμβεί».

Η θεία του θύματος και αδερφή του πατέρα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA δήλωσε: «Το μυαλό μου σκέφτηκε ότι καθάρισε το παιδί κάποιος από την πλευρά του αδελφού μου, που χρωστά σε όλο τον κόσμο».

Υποστήριξε επίσης ότι η Δώρα δεχόταν μεγάλη ψυχολογική πίεση από τον πατέρα της, ο οποίος της ζητούσε λεφτά, καθώς εκείνος έπαιξε πολλά χρήματα στο χρηματιστήριο «για να γίνει πλούσιος» και τελικά τα έχασε όλα. Η θεία του άτυχου κοριτσιού ισχυρίστηκε ότι ο αδερφός της υποχρέωνε τη Δώρα να βγάζει δάνεια για λογαριασμό του.