Τα Starbucks κλείνουν 15 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Τα Starbucks κλείνουν 15 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Γιορτάστε μαζί τους απολαμβάνοντας δωρεάν καφέ στις 25 Οκτωβρίου σε όλα τα καταστήματα της χώρας

Τα Starbucks σας προσκαλούν να γιορτάσετε  μαζί τους τη συμπλήρωση των 15 χρόνων λειτουργίας τους στην Ελλάδα και να μοιραστείτε μαζί το πάθος τους για τον καφέ και τους ανθρώπους.

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Θα έχετε την ευκαιρία να γιορτάσετε μαζί με την οικογένεια των Starbucks την 15ετή επέτειο μέσα από μια σειρά δοκιμών καφέ που θα διεξαχθούν στα καταστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και με μικρές εκπλήξεις που θα σας περιμένουν, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.

Στις 17.00, το εορταστικό κλίμα θα κορυφωθεί με την γενέθλια τούρτα και το παραδοσιακό… σβήσιμο των κεριών.

Παράλληλα, την ίδια μέρα τα Starbucks γιορτάζουν την τρυφερή σχέση τους με τα Παιδικά Χωριά SOS, που ουσιαστικά ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους στην Ελλάδα και συνεχίζει με την ίδια αγάπη και αφοσίωση μέχρι και σήμερα- με μια συμβολική πρωτοβουλία. Όλα τα έσοδα  της ημέρας (24ης Οκτωβρίου) του πρώτου καταστήματος Starbucks, στην Κοραή, θα διατεθούν για τη στήριξη και ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS 

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Όλοι εσείς οι φίλοι του καφέ θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε, να συνεχίσετε ή να ολοκληρώσετε τη μέρα σας απολαμβάνοντας τον πιο γευστικό, φτιαγμένο με δεξιοτεχνία και πάθος, καφέ… κερασμένο από τα Starbucks!

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, ένας καφές* της επιλογής σας από EspressoAmericano ή Cappuccino, αποτέλεσμα πάθους και δέσμευσης των Starbucks baristas που προσφέρουν τον τέλειο καφέ, θα σας περιμένει στα καταστήματα της περιοχής σας όλη την ημέρα. Ένα μικρό ευχαριστώ για την αγάπη και προτίμησή σας όλα αυτά τα 15  χρόνια.

Με αυτόν τον τρόπο, τα Starbucks θα γιορτάσουν μαζί σας το πάθος τους για τον καφέ, την αφοσίωσή τους για την παρασκευή του τελειότερου ροφήματος, αλλά και τη δέσμευση τους για ακόμη περισσότερα χρόνια εξειδίκευσης και προσφοράς εξαιρετικής ποιότητας καφέ σε όλους εσάς τους λάτρεις του καφέ στην Ελλάδα.

*Σημείωση: Το κέρασμα αφορά σε Espresso μονό ή διπλό, ζεστό ή κρύο Americano, ζεστό Cappuccino και αντιστοιχεί 1 καφές μεγέθους tall σε κάθε πελάτη

Βρείτε τα καταστήματα Starbucks στο http://en.starbucks.com.gr