Στο χώρο που δολοφονήθηκε θα γίνει η κηδεία της 32χρονης Δώρας

Στο χώρο που δολοφονήθηκε θα γίνει η κηδεία της 32χρονης Δώρας

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στην επαγγελματική ιδιότητά της

Εκεί που δολοφονήθηκε, στο Β' Νεκροταφείο, θα αποχαιρετίσουν σήμερα στις τρεις το μεσημέρι φίλοι και συγγενείς την 32χρονη Δώρα Ζέμπερη, που δέχτηκε την Τέταρτη 14 μαχαιριές στο πρόσωπο και το σώμα της.

Οι έρευνες για να βρεθεί ο δολοφόνος συνεχίζονται και οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στρέφονται στο φιλικό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας, καθώς φαίνεται ότι ο άνθρωπος που της αφαίρεσε τη ζωή ήξερε καλά τις συνήθειές της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στην επαγγελματική ιδιότητά της και στις υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη, η οποία εργαζόταν στο Τμήμα Ελέγχων της Α' ΔΟΥ Πειραιά.

Χθες ο πατέρας της Δώρας ζήτησε από το ΣΔΟΕ να ανακοινώσει τις υποθέσεις που χειριζόταν, εκτιμώντας ότι το κίνητρο της δολοφονίας προέρχεται εκεί και λέγοντας πως έχει υποψίες ότι πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου».

«Θέλω να βρεθεί ο δολοφόνος. Να τον δω και να μου πει γιατί σκότωσε το παιδί μου. Ένα τέτοιο παιδί. Ένα παιδί που δεν έχει πειράξει ούτε μυρμήγκι. Μου είχε πει ότι φοβόταν μόνο. Είχε κάνει κάποια ασφάλεια ζωής, ώστε αν πάθαινε κάτι να έπαιρναν τα λεφτά τα αδέρφια της. Είχε αναλάβει κάποιες υποθέσεις δύσκολες και φοβόταν ότι δεν μπορούσε να τις βγάλει εις πέρας. Μου είχε πει κάποια στιγμή ότι αν κάνω λάθος πάνω στη δουλειά μου μπορεί να πάω και φυλακή και φοβάμαι και γι’ αυτό και για αυτό είχε αποφασίσει να φύγει και από τον έλεγχο και θα έκανε τώρα μεταπτυχιακό για να πάρει βαθμό» είπε η μητέρα της.