Ανοίγει ο φάκελος του Μάριου Παπαγεωργίου μετά τα οστά στη Μάνη

Ανοίγει ο φάκελος του Μάριου Παπαγεωργίου μετά τα οστά στη Μάνη

Η ευρύτερη περιοχή της Μάνης είχε συμπεριληφθεί στις έρευνες

Μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ότι τα οστά που είχαν βρεθεί την 1η Σεπτεμβρίου μέσα σε ένα παλιό εκκλησάκι στην περιοχή Λαγκαδά Μάνης είναι ανθρώπινα, ανοίγει πάλι ο φάκελος της υπόθεσης του εξαφανισμένου Μάριου Παπαγεωργίου, η εξαφάνιση του οποίου το 2012 συγκλόνισε το πανελλήνιο, όπως γράφει η εφημερίδα «Espresso».

Τα υπολείμματα οστών βρέθηκαν τυχαία από κατοίκους σε ένα εγκαταλελειμμένο μικρό κτίσμα στη δυτική Μάνη και συγκεκριμένα σε μια μικρή εκκλησία που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Σπυρίδωνα, αλλά έχει να λειτουργήσει μισό αιώνα! Το ετοιμόρροπο κτίσμα, γράφει το ρεπορτάζ, δεν έχει καν πόρτα και βρίσκεται σε πλαγιά ενώ το μονοπάτι που οδηγεί σε αυτό είναι δύσβατο.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, δεν είναι απίθανο τα υπολείμματα να ανήκουν σε περισσότερους από έναν ανθρώπους. Πρόκειται για τα πρώτα στοιχεία στα οποία καταλήγει ο ιατροδικαστής, δίχως ακόμα να έχει γίνει ταυτοποίηση. Πάντως, από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκαν τα ευρήματα είχε θεωρηθεί πιθανό να πρόκειται για απομεινάρια του άτυχου Μάριου, καθώς η ευρύτερη περιοχή της Μάνης είχε συμπεριληφθεί στις έρευνες.