Πάνω από 10 εκατ. ευρώ μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πάνω από 10 εκατ. ευρώ μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Αγρίνιο, κέρδισε 16.808 ευρώ

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 3 έως τις 9 Οκτωβρίου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Αγρίνιο, κέρδισε 16.808 ευρώ. Επέλεξε το «Ημίχρονο/Τελικό» σε τέσσερις αγώνες από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παίζοντας σύστημα 2-3-4.

Επιπλέον κέρδη από το «Πάμε Στοίχημα» με το Super Παρολί

Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αμετάβλητες.

Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει τρία Super Παρολί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Το Σάββατο, το πρώτο Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Μάντσεστερ Σίτι, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους και το δεύτερο έχει τις νίκες της Άρσεναλ, της Μπαρτσελόνα και της Νάπολι. Την Κυριακή, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Μπολόνια, της Λεβερκούζεν και της Μαρσέιγ.

Επιπλέον κέρδη μοίρασαν δύο Super Παρολί την προηγούμενη εβδομάδα, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου (με τις νίκες της Τσεχίας, της Πολωνίας και της Σκωτίας) και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου (με τις νίκες της Ολλανδίας, της Ελλάδας και της Γαλλίας).