Ποιος ήταν ο σκελετός του σακ βουαγιάζ στο Σούνιο

Ποιος ήταν ο σκελετός του σακ βουαγιάζ στο Σούνιο

Λύθηκε το μυστήριο με τα οστά που βρέθηκαν πριν μία εβδομάδα περίπου μέσα σε σακ βουαγιάζ, σε σπηλιά στο Σούνιο.

Σύμφωνα με το bloko.gr, οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι σε ποσοστό άνω του ... 99%  ότι θύμα ήταν σεσημασμένο άτομο για απάτες, η σημερινή ηλικία του οποίου θα ήταν 64 χρόνων.

Σε ότι αφορά στον τρόπο της δολοφονίας, όπως διαπιστώνεται από την πορεία της βολίδας που προκάλεσε διαμπερές τραύμα στο κρανίο του θύματος , αναφέρεται πως πρόκειται για εν ψυχρώ εκτέλεση. Το θύμα ήταν γονατιστό όταν πυροβολήθηκε με τον δράστη- εκτελεστή να στέκεται πίσω και με το όπλο σε μικρή απόσταση από το κεφάλι του.
Αξιοσημείωτο είναι επίσης, πως και το σακ βουαγιάζ φέρει τα ίδια «ίχνη παλαιότητας» με τα οστά στο πηγάδι. Αυτό σημαίνει ότι: α) είτε η εκτέλεση έγινε σ' εκείνη την περιοχή και ο δράστης τοποθέτησε τη σορό σε εμβρυακή στάση μέσα στο σάκκο, είτε β) δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα του 2008 ή σε κοντινή ημερομηνία στο σημείο που βρέθηκε.

Το θρίλρ για την ταυτότητα του θύματος άρχισε να ξεδιπλώνεται όταν στα εγκληματολογικά εργαστήρια "ανατάχθηκαν" οι δύο πιστωτικές κάρτες που είχαν βρεθεί κατεστραμμένες σε κοντινή υπαίθρια χωματερή και προέκυψε ένα ονοματεπώνυμο.
Επίσης, λήφθηκαν καταθέσεις από τα δύο αδέλφια του, τα οποία είπαν στους αστυνομικούς ότι εδώ και πολλά χρόνια είχαν διαταραχτει οι σχέσεις, με αποτέλεσμα να μην έχουν κανένα νέο ή πληροφορία γι αυτον σε βάθος χρόνου που ξεπερνά τα 10 χρόνια.