Έξωση στον Κώστα Αρζόγλου από το θέατρο

Έξωση στον Κώστα Αρζόγλου από το θέατρο

Ο ηθοποιός είναι απογοητευμένος

Την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας του διανύει ο Κώστας Αρζόγλου καθώς χάνει το θεατρικό «παιδί» του. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι αναγκασμένος από σήμερα να εγκαταλείψει το θέατρό του, τον πολυχώρο Underground, στην πλατεία Κοραή με την διαδικασία της έξωσης.

Η δυσάρεστη εξέλιξη έχει λυγίσει τον αγαπημένο ηθοποιό που ετοιμαζόταν να ανεβάσει στο θέατρο το έργο «Η δίκη» του Φρανς Κάφκα, αλλά η δικαστική απόφαση του κατέστρεψε τα σχέδια.

Ο ηθοποιός είναι απογοητευμένος γιατί αποφάσισε να δημιουργήσει ένα θεατρικό στέκι για «ψαγμένες» δουλειές αλλά τον έχασε για κάποια ενοίκια, λέει πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού και σκηνοθέτη στην Espresso και προσθέτει ότι ο χώρος που ανήκει στην Εθνική Ασφαλιστική βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης σε ξένο επενδυτικό fund.

«Ο Κώστας θα μπορούσε να κάνει ανακοπή της απόφασης έξωσης και να κερδίσει κάποια παράταση αλλά για αυτό χρειάζονται χρήματα και ο χρόνος που θα κερδίσει δεν θα είναι μεγάλος. Οπότε ακολούθησε τον δρόμο του να τραβήξει την κουρτίνα οριστικά στο θέατρο που δημιούργησε με μεγάλες δυσκολίες αλλά και με πολλή αγάπη. Ο Κώστας εδώ αφήνει την ψυχή του» αναφέρει στην εφημερίδα άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον.