Έρανος για την 8χρονη Ευαγγελία που δίνει μάχη για τη ζωή της

Έρανος για την 8χρονη Ευαγγελία που δίνει μάχη για τη ζωή της

Έρανος για να μεταφερθεί στην Αγγλία στο νοσοκομείο Harley Street Clinic, ένα ταξίδι που κοστίζει 380.000 ευρώ

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των Κρητικών στον έρανο για τη μικρή Χανιώτισσα, την 8χρονη Ευαγγελία η οποία έχει διαγνωσθεί με επιθηλιακό όγκο Wilms και οι τελευταίες ελπίδες επιβίωσης βρίσκονται στην Αγγλία στο νοσοκομείο Harley Street Clinic.

Το κόστος της θεραπείας για το 8χρονο κοριτσάκι είναι τεράστιο και ξεπερνά τις 300.000 λίρες.

Όλος και περισσότερος κόσμος, επιχειρήσεις και απλοί πολίτες συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια συγκέντρωσης του ποσού, πραγματοποιώντας εράνους.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr έχει συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό, χρειάζεται ωστόσο, δρόμος ακόμα μέχρι το ποσό των περίπου 380.000 ευρώ, που απαιτείται για τη μεταφορά και νοσηλεία της μικρής στο εξωτερικό.

Επαγγελματίες των Χανίων, όρισαν ημέρες κατά τις οποίες τα έσοδα των επιχειρήσεών τους θα διατεθούν για αυτό τον σκοπό, ενώ κάποιες άλλες επιχειρήσεις έχουν τοποθετήσει στο κατάστημά τους κουμπαρά για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Η 8χρονη Χανιώτισσα από την Αγία Μαρίνα νοσηλεύεται αυτή την περίοδο στην ογκολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Η οκτάχρονη Ευαγγελία-Στυλιανή Καστρινάκη διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Wilms τον Φλεβάρη του 2016. Έλαβε τις πρώτες θεραπείες σε Νοσοκομείο της Κρήτης και χειρουργείο στην Αθήνα.

Μετά από υποτροπή και αφού οι γιατροί έδωσαν δυσμενή διάγνωση, οι γονείς αποφάσισαν να μεταβούν σε Νοσοκομείο της Αγγλίας Harley Street Clinic.

Ο Φάρος Ζωής εξέτασε τα έγγραφα που έστειλαν οι γονείς του κοριτσιού και προχώρησε στην ανακοίνωση έκκλησης για βοήθεια.

Στοιχεία επικοινωνίας για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν :
Καστρινακης Αλέκος, [email protected], τηλ 6999685448
ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ Λεβάκη Γεωργία (Μητέρα της μικρής)
GR08 0171 6350 0066 3510 6838 558 /
BIC : PIRBGRAA