Πάρκαρε παράνομα σε θέση ΑμΕΑ και έδειρε οδηγό με αναπηρία

Πάρκαρε παράνομα σε θέση ΑμΕΑ και έδειρε οδηγό με αναπηρία

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη

Όχι μόνον πάρκαρε παράνομα σε θέση ΑμΕΑ αλλά όταν ένας οδηγός με αναπηρία της επεσήμανε ότι χρειάζεται τη θέση, η οδηγός τον ειρωνεύτηκε και μετά τον έδειρε.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη, στο Ηράκλειο.

Όπως μεταδίδει το flashnews, το απίστευτο επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του ΑμΕΑ οδηγού, τα οποία ταραγμένα έκλαιγαν αντιλαμβανόμενα την κακοποίηση που υπέστη ο πατέρας τους από την απαράδεκτη οδηγό.

Όπως κατήγγειλε το θύμα αυτής της απίστευτης ιστορίας, πήγε να παρκάρει σε θέση ΑμΕΑ που βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ στην Λεωφόρο Ικάρου. Εκεί, είδε ότι γυναίκα οδηγός, είχε κάνει κατάληψη στο χώρο και όταν της είπε ευγενικά ότι δεν δικαιούται τη θέση, εκείνη αρνήθηκε να αποχωρήσει ως όφειλε, ενώ με ειρωνικό ύφος του απάντησε ότι και η ίδια είναι ΑμΕΑ ,κάτι που δεν ισχύει.

Συνέχισε μάλιστα την κακοήθεια μέχρι σε σημείο που χειροδίκησε σε βάρος του όταν εκείνος επέμεινε για το αυτονόητο.

Ο καταγγέλλων, αναζήτησε το δίκιο του στο αστυνομικό τμήμα όπου μετέβη προκειμένου να υποβάλει μήνυση, κάτι που δεν έγινε αφού υπό το φόβο της αστυνομικής επέμβασης, η οδηγός προσήλθε και εκείνη στο αστυνομικό μέγαρο και δήλωσε μετανιωμένη ζητώντας συγγνώμη από το θύμα.