Δάσκαλος πολεμικών τεχνών κατηγορείται για ξυλοδαρμό νεαρού

Δάσκαλος πολεμικών τεχνών κατηγορείται για ξυλοδαρμό νεαρού

Tο «θερμό» επεισόδιο σημειώθηκε εξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί του Ηρακλείου

Αγριος ξυλοδαρμός νεαρού ατόμου έξω από νυχτερινό κέντρο του Ηρακλείου από μέλη σχολής πολεμικών τεχνών, έχει κινητοποιήσει τις αστυνομικές αρχές.

Πρωταγωνιστής του επεισοδίου φέρεται να είναι γνωστός δάσκαλος πολεμικών τεχνών του Ηρακλείου, ο οποίος με 5 ακόμα άτομα, πιθανότατα μαθητές της σχολής του πρώτου, ξυλοκόπησαν άγρια νεαρό Ηρακλειώτη, με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές..

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το  «θερμό» επεισόδιο σημειώθηκε εξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί του Ηρακλείου, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Έκπληκτοι οι θαμώνες του καταστήματος έβλεπαν μια παρέα 5-6 ατόμων να ξυλοκοπά αλύπητα έναν 25χρονο, δίχως να μπορούν να αντιδράσουν!

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έκανε ο νεαρός Ηρακλειωτης στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, οι δράστες αμέσως μετά το συμβάν εξαφανίστηκαν, ενώ εκείνος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με θλαστικά τραύματα.

Το θύμα, έχει ήδη υποβάλλει μήνυση κατά των τριών ατόμων που αναγνώρισε, ενώ οι αστυνομικές αρχές αναζητούν πληροφορίες προκειμένου να φτάσουν στην ταυτότητα και των υπολοίπων ατόμων της παρέας των "6".