Η farm to table κουζίνα των nice n easy στο SantAnna στη Μύκονο

Η farm to table κουζίνα των nice n easy στο SantAnna στη Μύκονο

Η επιτυχημένη συνταγή της farm - to - table φιλοσοφίας των organic εστιατορίων nice n easy βρίσκει τη θέση της στον πολυχώρο διακοπών SantAnna στη Μύκονο.

Σε ένα εστιατόριο 300 θέσεων που απλώνεται κυκλικά γύρω από την μεγαλύτερη πισίνα με θαλασσινό νερό της Ευρώπης και έχει θέα το Αιγαίο, ο Chef Χρήστος Αθανασιάδης με την ομάδα του, τον Chef de Cousin Άκη Αμηρά και τον Sous Chef Γιώργο Νεστορίδη, έχει εμπνευστεί και έχει δημιουργήσει μοναδικά μενού από εποχιακά πιάτα με μεσογειακή ταυτότητα αλλά και vegan ή gluten free επιλογές.

Δοκιμάστε τον ψημένο στα κάρβουνα αστακό, το μοσχαρίσιο φιλέτο από μοσχάρι Wagyu, το ceniche λαβράκι ή επιλέξτε μια σαλάτα με τραγανή πάπια.

Μια κάβα από προσεκτικά επιλεγμένα ελληνικά και διεθνή κρασιά, σαμπάνιες καθώς και απολαυστικά και δροσιστικά cocktails, συνοδεύουν το εξαιρετικό μενού.

Επισκεφθείτε μας για ένα ατμοσφαιρικό δείπνο, γεύμα ή πρωινό στις διακοπές σας αλλά και για ένα εντυπωσιακό prive πάρτι, τη γαμήλια δεξίωσή σας ή όποια άλλη εκδήλωση επιθυμείτε να σας μείνει ως μια μοναδική αξέχαστη εμπειρία.

Ωράριο λειτουργείας: 9.00 π.μ – 01.00 π.μ
Τηλ. για πληροφορίες/κρατήσεις: 22890 25803-6
Επισκεφθείτε: https://santannamykonos.com/pages/dine