Σήμερα κηδεύεται η μητέρα που πνίγηκε στο Ρέθυμνο

Σήμερα κηδεύεται η μητέρα που πνίγηκε στο Ρέθυμνο

Το νεαρό ζευγάρι, είχε αποφασίσει να κατασκηνώσει στην παραλία του Γεροποτάμου

Σπαραγμό έχει προκαλέσει στην Κρήτη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα το τραγικό τέλος του ζευγαριού, που πνίγηκαν προσπαθώντας να σώσουν τα παιδιά τους.

Το απόγευμα της Τετάρτης στη Ροδιά, σύσσωμο το χωριό, όπως επίσης φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτισαν τον 35χρονο πατέρα, ενώ η «τελευταία πράξη του δράματος» αναμένεται στις 10:00 το πρωί στις Αρχάνες όπου πλήθος κόσμου αναμένεται να απευθύνει το «ύστατο χαίρε» και στην 37χρονη μητέρα.

Το νεαρό ζευγάρι, είχε αποφασίσει να κατασκηνώσει στην παραλία του Γεροποτάμου για τον Δεκαπενταύγουστο, μαζί με τα τέσσερα παιδιά του, ηλικίας από 7 έως και 14 ετών. Είχαν από δύο παιδιά ο καθένας από προηγούμενους γάμους και θέλησαν να περάσουν λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς σε μία περιοχή του Ρεθύμνου που αγαπούσαν ιδιαίτερα και είχαν επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν.

Όμως, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, η θάλασσα στο συγκεκριμένο σημείο έχει ρεύματα και βαθαίνει απότομα, ενώ το αδικοχαμένο ζευγάρι που με αυταπάρνηση βούτηξε στο νερό για να σώσει τα παιδιά του, δεν ήξερε μπάνιο!

Χαροκαμένη οικογένεια

Οι ηλικιωμένοι γονείς του πατέρα και οι τρεις αδελφές του, δεν ήταν η πρώτη φορά που αποχαιρέτισαν παιδί τους για το ταξίδι χωρίς γυρισμό. Πριν από λίγα χρόνια, είχαν χάσει τον γιο τους Κώστα σε τροχαίο δυστύχημα.

Τα παιδιά δεν γνωρίζουν ακόμη τίποτα

Στο μεταξύ, τα τέσσερα παιδιά που έγιναν μάρτυρες της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους, δεν γνωρίζουν ακόμη ότι οι γονείς τους, άφησαν την τελευταία τους πνοή στα κύματα. Πιστεύουν ότι βρίσκονται στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου σε σοβαρή κατάσταση. Προσωρινά, οι δύο κόρες του 35χρονου, ο γιος και η κόρη της 37χρονης παραμένουν κάτω από τη φροντίδα στενών συγγενών τους μέχρις ότου – με τη συνδρομή ψυχολόγων – μάθουν την αλήθεια, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Η εξόδιος ακολουθία για την αδικοχαμένη μητέρα θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Παναγίας στις Αρχάνες.