Μια «Βασίλισσα» για πρώτη φορά στα Χανιά

Μια «Βασίλισσα» για πρώτη φορά στα Χανιά

Ένα σωστό πλωτό παλάτι

Ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, πρόσφατα ανακαινισμένο, βρίσκεται από σήμερα το πρωί δεμένο στο λιμάνι της Σούδας, ένα πλοίο που πήρε το όνομα του από την πρώην Βασίλισσα της Μ.Β, Βικτώρια. Στο λιμάνι των Χανίων, όπως σημειώνει το flashnews.gr, θα παραμείνει μέχρι τις 6 το απόγευμα και έπειτα θα αναχωρήσεις για τους Αγ.Σαράντα της Αλβανίας.

Η «Βασίλισσα» μετέφερα στα Χανιά περίπου 3.000 άτομα μαζί με το πλήρωμα.

«Η εταιρεία κρουαζιερόπλοιων CUNARD LINE επισκέφθηκε σήμερα για πρώτη φορά το Λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο QUEEN VICTORIA. Το πλοίο με χωρητικότητα 2.081 επιβάτες και 900 άτομα πλήρωμα κατέπλευσε στη Σούδα στις 7:00 προερχόμενο από την Ρόδο και θα αναχωρήσει στις 18:00 με προορισμό τους Αγ. Σαράντα της Αλβανίας, ενώ θα επισκεφθεί ακόμα μία φορά τα Χανιά το 2017. Το πλοίο QUEEN VICTORIA, το οποίο έχει πάρει το όνομα του από την πρώην Βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας Βικτώρια, ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεσαίας κατηγορίας και διακρίνεται από το ιδιαίτερο βρετανικό του στυλ και τις ανέσεις και παροχές υψηλού επιπέδου που προσφέρει στους επιβάτες του. Κατασκευάστηκε το 2007, ανακαινίσθηκε το 2017 και διαθέτει 1.007 καμπίνες, 7 εστιατόρια, 13 μπαρ, αίθουσα σπα και γυμναστήριο εμβαδού 1.860 τ.μ., υδρομασάζ, θέατρο 830 θέσεων σε τρία επίπεδα, γήπεδο τένις, μίνι γκολφ, κλπ.».

Τέλος, γράφει το τοπικό πόρταλ, στο Λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε και το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Rhapsody of the Seas της εταιρείας Royal Caribbean International. Το πλοίο με χωρητικότητα 2.435 επιβάτες και 765 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 6:30 προερχόμενο από την Σαντορίνη και θα αναχωρήσει στις 17:00 με προορισμό τον Πειραιά».