Αντιδήμαρχος έδειχνε τα μπράτσα του απειλώντας την αντιπολίτευση

Αντιδήμαρχος έδειχνε τα μπράτσα του απειλώντας την αντιπολίτευση

Απίστευτες σκηνές περιγράφονται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη της αντιπολίτευσης «Πόλη και Ζωή», στο δημοτικό συμβούλιο της Δράμας. Η αντιπολίτευση καταγγέλλει «σωρεία απειλών και τραμπουκισμών» από τη δημοτική αρχή.

Μάλιστα αναφέρει ότι ο αντιδήμαρχος απειλούσε όσους αντιδρούσαν στις θέσεις του δημάρχου στο συμβούλιο, δείχνοντάς τους τα μπράτσα του...

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο όπου, «ενώ Αντιδήμαρχος μας απειλούσε, επιδεικνύοντας και τα μπράτσα του, ο δήμαρχος παρακολουθούσε ατάραχος. Έχει κερδίσει σε πέντε μόνο μήνες τον τίτλο του μακράν χειρότερου Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου στη Δράμα μεταπολιτευτικά, αφού είναι αυτός που επανειλημμένα προσπάθησε να αλλάξει στα χαρτιά ειλημμένες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και αυτός που με αποφάσεις του πρώτα ακύρωσε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στη συνέχεια ακύρωσε την ακύρωση».

Στο δημοτικό συμβούλιο είχαν τεθεί θέματα όπως τα προβλήματα του ΤΕΙ Δράμας, στο πλαίσιο σχεδιαζόμενης συγχώνευσης του ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας και Θράκης με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ο δανεισμός του δήμου για πρόγραμμα αντικατάστασης λαμπτήρων και άλλα ζητήματα.