Στο εδώλιο η «φόνισσα του Κορωπίου»

Στο εδώλιο η «φόνισσα του Κορωπίου»

Η 27χρονη κατηγορούμενη φέρεται να δηλώνει μετανιωμένη για ότι έγινε το μοιραίο βράδυ

Αναβιώνει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο το ερωτικό έγκλημα του Κορωπίου που το καλοκαίρι του 2016 συγκλόνισε. Πρωταγωνίστρια μια 27χρονη γυναίκα η οποία σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου της μπροστά στα μάτια των παιδιών της.

Η λεγόμενη φόνισσα του Κορωπίου είναι και η ίδια μητέρα δυο παιδιών τα οποία έχει αποκτήσει με τον 41χρονο άνδρα που αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου. Μάλιστα, όταν πριν από περίπου ένα μήνα οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου κάθισαν δίπλα της στο εδώλιο και τα ανήλικα παιδιά της, που ζουν μαζί της στη φυλακή, προκαλώντας την σφοδρή αντίδραση των συγγενών του θύματος.
Το βράδυ της 4ης Αυγούστου 2016 γράφτηκε με αίμα ο επίλογος του ερωτικού τριγώνου που ήταν γνωστό στη γειτονιά του Κορωπίου. Η 27χρονη επισκέφθηκε τη σύζυγο του συντρόφου της στο σπίτι της και μετά από έντονο καυγά με την 35χρονη γυναίκα έβγαλε ένα μαχαίρι και την χτύπησε πέντε φορές. Αυτόπτες μάρτυρες του αποτρόπαιου φονικού τα δυο παιδιά του θύματος . Η 27χρονη οδηγήθηκε στη φυλακή όπως και ο 41χρονος σύντροφος της και σύζυγος του θύματος αφού την επόμενη ημέρα του φονικού εισέβαλε, πυροβολώντας με μια καραμπίνα, στο σπίτι του πατέρα της κατηγορούμενης τραυματίζοντας τον ελαφρά.

Τώρα, η 27χρονη κατηγορούμενη φέρεται να δηλώνει μετανιωμένη για ότι έγινε το μοιραίο βράδυ. Σε πρόσφατη συνέντευξη της υποστήριξε: «Ο Θεός έφυγε μακριά μου εκείνη την ώρα…ο σατανάς μπήκε μέσα μου».