Επιχειρηματίας έκανε διακοπές με 15χρονη και ασελγούσε σε βάρος της

Επιχειρηματίας έκανε διακοπές με 15χρονη και ασελγούσε σε βάρος της

Συνελήφθη την ώρα που επιχειρούσε να βιάσει το κορίτσι

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που ακολουθούν τη σύλληψη γνωστού, 55χρονου επιχειρηματία του Βόλου, ο οποίος έκανε διακοπές στην Κέρκυρα με 15χρονο κορίτσι, σε βάρος του οποίου ασελγούσε για δύο ολόκληρα χρόνια.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε και έφθασε στη δικαιοσύνη χάρη στην παρατηρητικότητα υπαλλήλων ξενοδοχείου της Μέσης Κέρκυρας, οι οποίοι άκουσαν περίεργους θορύβους και συζητήσεις από το δωμάτιο στο οποίο διέμενε ο 60χρονος με το κορίτσι, το οποίο είχε εμφανίσει ως κόρη του. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου ενημέρωσαν την αστυνομία και αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας παρενέβησαν άμεσα και προχώρησαν στη σύλληψη του 55χρονου επιχειρηματία. O 55χρονος επιχειρηματίας από το Βόλο, προέβη στις πράξεις του εν γνώσει της μητέρας της.

Ακολούθως οι αρχές ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στο Βόλο, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας του κοριτσιού με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.Τα δύο κορίτσια προέρχονται από πολύ φτωχή οικογένεια. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο παιδόφιλος επιχειρηματίας ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ κατά το παρελθόν φέρεται να είχε αντίστοιχη ανάρμοστη σχέση με την δεκαοκτάχρονη, σήμερα, αδελφή της 15χρονης.

Η μητέρα του κοριτσιού συνελήφθη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία, σύμφωνα με το corfuvoice.gr.