Ποιοι είναι οι άνδρες που έδειραν μέχρι θανάτου τουρίστα στο Λαγανά

Ποιοι είναι οι άνδρες που έδειραν μέχρι θανάτου τουρίστα στο Λαγανά

Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν 32χρονο Σέρβο, έναν 34χρονο Έλληνα και άλλον έναν Έλληνα 20 ετών

Από την αστυνομία κρατούνται τρεις άνδρες που κατηγορούνται ότι έδειραν μέχρι θανάτου έναν Αμερικανό τουρίστα στο Λαγανά της Ζακύνθου. Ο φονικός καβγάς έγινε σε γνωστό μπαρ της περιοχής όπου ο 23χρονος τουρίστας από την Αριζόνα των ΗΠΑ είχε πάει να διασκεδάσει με τους φίλους του.

Για τη δολοφονία έχουν συλληφθεί ένας 32χρονο Σέρβο, ο οποίος εργάζεται ως υπεύθυνος ασφάλειας στο μαγαζί, έναν 34χρονο Έλληνα, που εργάζεται ως μπάρμαν, και άλλον έναν Έλληνα 20 ετών.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο άτυχος 23χρονος από τις ΗΠΑ, είχε έρθει στη Ζακύνθο για καλοκαιρινές διακοπές και βρέθηκε, χθες, σε γνωστό μπαρ της περιοχής για να διασκεδάσει μαζί με την παρέα του. Ξαφνικά ένας άλλος αλλοδαπός τουρίστας, Σέρβος, θαμώνας και αυτός του μαγαζιού, πλησίασε επιθετικά τον Αμερικανό και άρχισαν να καβγαδίζουν. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας έβγαλαν τους δύο άντρες έξω από το κατάστημα, όπου συνέχισαν τον καβγά, Στη συνέχεια φίλοι του Σέρβου ήρθαν προς βοήθεια και όλοι μαζί άρχισαν να χτυπούν τον Αμερικανό.

Μεταξύ αυτών που τον χτυπούσαν είναι και υπάλληλοι του μαγαζιού από όπου ξεκίνησε ο καβγάς, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και αυτήν τη στιγμή κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου.

Η σορός του άτυχου άντρα θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα, ενώ για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς του, οι οποίοι αναμένεται να μεταβούν στο νησί.