Αναστάτωση στο Μεταξουργείο από ένοπλο μέσα σε πολυκατοικία

Αναστάτωση στο Μεταξουργείο από ένοπλο μέσα σε πολυκατοικία

Συνελήφθη ο άνδρας, καθώς και μία γυναίκα

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία το βράδυ, όταν ένας άνδρας έβγαλε όπλο στην περιοχή του Μεταξουργείου, και συγκεκριμένα στη συμβολή της Λένορμαν με την Αχιλλέως, μετά από συμπλοκή.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Αλβανών, για άγνωστη αιτία, και όταν έφθασε εκεί η αστυνομία ένας από τους εμπλεκόμενους ταμπουρώθηκε σε σπίτι.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας συνεπλάκη έξω από το σπίτι του με άλλους τρεις, οι οποίοι τον χτύπησαν. Στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι και κατέβηκε με μία κυνηγετική καραμπίνα για να τους απειλήσει. Την ώρα εκείνη όμως, περνούσε από το σημείο ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, που πήγαινε να ελέγξει καταγγελία για κλοπή. Ο ένοπλος, μόλις είδε τους αστυνομικούς έτρεξε και ταμπουρώθηκε στο σπίτι.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ήταν πιθανότατα μεθυσμένος.

Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη του ενόπλου. Λίγο πριν τις 10.30 το βράδυ αστυνομικοί έβγαλαν με χειροπέδες από το κτίριο τον άνδρα, καθώς και μία γυναίκα, η οποία φέρεται να έχει σχέση μαζί του και ήταν και αυτή μέσα στο διαμέρισμα μαζί του.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος