Συνελήφθη ο άνδρας με τα ράσα που ασελγούσε κατά συρροή σε λεωφορεία

Συνελήφθη ο άνδρας με τα ράσα που ασελγούσε κατά συρροή σε λεωφορεία

Τον άνδρα κατήγγειλε μια φοιτήτρια και στη συνέχεια μια 48χρονη γυναίκα

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε έναν άνδρα που φορώντας ράσα προέβη σε πράξεις ασέλγειας μέσα σε λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη.

Την αστυνομία κινητοποίησε η καταγγελία μιας φοιτήτριας ότι είχε πέσει θύμα του άνδρα μέσα σε λεωφορείο. Οι αρχές δέχτηκαν στη συνέχεια και άλλες καταγγελίες. Η καταγγελία μιας 48χρονης γυναίκας ήταν αυτή που οδήγησε τελικά στη σύλληψη του δράστη.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο κατηγορούμενος, ντυμένος σαν μοναχός, προσέγγισε την 48χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την έπεισε να πάνε στο αυτοκίνητό του, προκειμένου – όπως κατήγγειλε η ίδια – να της δωρίσει θρησκευτικά είδη. Μετά την είσοδο της γυναίκας στο αυτοκίνητο και προφασιζόμενος ότι θα επισκεφθούν μοναστήρι έξω από τη Θεσσαλονίκη, ο άνδρας έβαλε μπρος το όχημα, παρά την εναντίωση της 48χρονης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της γυναίκας, η οποία φαίνεται ότι κατάφερε να δραπετεύσει από το αυτοκίνητο στην περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου και προέβη στην καταγγελία του συμβάντος.

Ο άνδρας συνελήφθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην κατοχή του βρέθηκαν ρούχα κληρικού και μία πλαστή ταυτότητα με σφραγίδα Αγίου Όρους στο όνομά του.