Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαΐου

Φτιάχνει επιτέλους ο καιρός αύριο Παρασκευή

Βελτιώνεται αύριο Παρασκευή ο καιρός και μετά από ένα τριήμερο βροχών και καταιγίδων, στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας ο καιρός θα είναι αίθριος. Όμως το Σαββατοκύριακο θα επιδεινωθεί και πάλι.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα νοτιοανατολικά αύριο Παρασκευή, όμως γρήγορα θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο, τοπικά έως και 7 μποφόρ.

Αίθριος καιρός στην Αττική. Λίγες νεφώσεις το πρωί στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί, τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος καιρός, με μικρά διαστήματα συννεφιάς στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Με αίθριο καιρό θα ξεκινήσει το Σάββατο. Όμως από το απόγευμα θα σημειωθούν νεφώσεις με πιθανότητα βροχών στα βόρεια ορεινά και τα δυτικά. Οι άνεμοι στα νότια της χώρας δυτικοί – βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη Ελλάδα νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών και καταιγίδων. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, πρόσκαιρα και 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.