Έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου! Ξαφνική αλλαγή του καιρού

Αναφέρεται ιδιαίτερα σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με απότομη ενίσχυση των βοριάδων που ξεκίνησε από το βράδυ της Κυριακής

O Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί, με ανάρτησή του στο Facebook, για ξαφνική αλλαγή του καιρού κάνοντας αναφορά στους ισχυρούς ανέμους και τις έντονες καταιγίδες.

Αναφέρεται ιδιαίτερα σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με απότομη ενίσχυση των βοριάδων που ξεκίνησε από το βράδυ της Κυριακής.

«Προσοχή στην ξαφνική σημαντική ενίσχυση των ανέμων απόψε το βράδυ (Κυριακή 26/3) σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας!!!

Προσοχή στην απότομη ενίσχυση των βοριάδων σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας και κυρίως στην Κεντρική Μακεδονία (οι "ευπαθείς" στον Βαρδάρη περιοχές συμπεριλαμβανομένης και της πόλης της Θεσσαλονίκης) προς τις βραδινές ώρες της Κυριακής καθώς η ένταση τους θα αγγίξει τα 6-7 και στις εκτεθειμένες στους βοριάδες περιοχές πρόσκαιρα έως και 8 μποφόρ!

Ειδικά οι μοτοσικλετιστές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι, τις προαναφερθείσες ώρες, στις ισχυρές ριπές ανέμου σε ανοιχτές τοποθεσίες.

Καλό θα είναι επίσης οι ιδιοκτήτες και οι κυβερνήτες μικρών σκαφών (κυρίως στον Θερμαϊκό έως και τις Σποράδες) να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και ελλιμενισμού!

Παράλληλα αρκετές βροχές σε συνδυασμό με τοπικές καταιγίδες αναμένονται από το βράδυ στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης!» γράφει ο Σάκης Αρναούτογλου.