Αιμόφυρτος στο κελί του ο 21χρονος που εμπλέκεται στη δολοφονία της φοιτήτριας

Αιμόφυρτος στο κελί του ο 21χρονος που εμπλέκεται στη δολοφονία της φοιτήτριας

Τι ανέφερε στενός συγγενής του για τον τραυματισμό του

Αιμόφυρτος στο κελί του βρέθηκε ο 21χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με στενό συγγενή του «χτύπησε το κεφάλι του στους τοίχους του κελιού. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι θα τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όμως, όσο περνάει ο καιρός και καταλαβαίνει, τρελαίνεται! Ένα παιδί είναι, που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δεν μπορεί αν το αντέξει!».

Στη συνέχεια ο συγγενής του κατηγορουμένου κατήγγειλε τον 19χρονο Αλβανό συγκατηγορούμενο του 21χρονου Ροδίτη: «Ο 19χρονος ήταν η καταστροφή του! Και μετά έγινε η καταστροφή και της κοπέλας και η δική μας. Πιστεύω ότι τον Μ. τον εκμεταλλευόταν. Του ζητούσε συχνά χρήματα, του ζητούσε το σπίτι στη Λίνδο για να πηγαίνει και να κάνει ό,τι έκανε με τις κοπέλες του. Ο Μ... ήταν αγαθός και επιρρεπής και την πάτησε».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το θύμα δεν έφερε αμυχές στα χέρια που σημαίνει ότι το άτυχο κορίτσι κατά την ώρα του βασανισμού του δεν κατάφερε να αντισταθεί, να παλέψει, να αμυνθεί καθώς όπως λένε οι σύμβουλοι της οικογένειας οι νεαροί την είχαν ακινητοποιήσει κρατώντας της τα χέρια.

Ο συνήγορος της οικογένειας της φοιτήτριας ανέφερε: «Ο ιατροδικαστής που έχει κάνει την ιατροδικαστική έκθεση λέει ότι δεν φέρει αμυχές στους καρπούς, άρα ότι δεν είχε την δυνατότητα να αμυνθεί με τα χέρια. Άρα, κάποιος την κράταγε.

Στην κατάθεση του ο 21χρονος είχε ισχυριστεί ότι ο 19χρονος είχε αρχίσει να χτυπά την κοπέλα και ότι εκείνος έφυγε από το δωμάτιο εξαιτίας του σοκ που υπέστη. Ο 19χρονος από την πλευρά του ενώπιον της ανακρίτριας υποστήριξε ότι ο καυγάς ξεκίνησε από τον 21χρονο, ότι άρχισε να την χτυπά, να τις φέρει αμυχές με μαχαίρι στο λαιμό και ότι ο 19χρονος δεν ανακατεύτηκε καθόλου καθώς ο 21χρονος είχε πάθει αμόκ.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κουγιάς τόνισε: «Και οι δύο δράστες είναι αυτοί που κατά συναυτουργία έκαναν τα πάντα  για να αφαιρέσουν την ζωή της κοπέλας. Και στα όσα συνέβησαν στο σπίτι, με τα χτυπήματα με το σίδερο και με την προσπάθεια να την μαχαιρώσουν και με την προσπάθεια να την στραγγαλίσουν».

Αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα του DNA που θα δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το βράδυ της δολοφονίας.