Το Λαϊκό είναι Εδώ!

Τώρα πλέον οι παίκτες θα μπορούν να το βρουν όπου και αν βρίσκονται μέχρι και την ημέρα της κλήρωσης, σε περισσότερα από 3500 πρακτορεία και σε όλους του λαχειοπώλες

Στα πλαίσια της καλύτερης διάθεσης και διανομής το Λαϊκό Λαχείο επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα από τις αρχές Μαΐου! Τώρα πλέον οι παίκτες θα μπορούν να το βρουν όπου και αν βρίσκονται μέχρι και την ημέρα της κλήρωσης, σε περισσότερα από 3500 πρακτορεία και σε όλους του λαχειοπώλες.

 

Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά και ιστορικά παιχνίδια καθώς κυκλοφορεί στην Ελλάδα από το 1941.
Κληρώνει κάθε Τρίτη και η κλήρωση μεταδίδεται ζωντανά από τον ΑΝΤ1 στις 21:00.Μπορείς να το βρεις σε πεντάδες που η κάθε μία έχει πέντε τεμάχια.Επίσης ο παίκτης μπορεί να αγοράσει και μεμονωμένα τεμάχια για να συμμετάσχει στην κλήρωση.Όλα τα λαχεία τυπώνονται με ειδικές προδιαγραφές από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του Λαϊκού Λαχείου δεν είναι μόνο τα μεγάλα κέρδη αλλά και οι πολλές κατηγορίες κερδών με τους χιλιάδες νικητές σε κάθε κλήρωση.

Μόνο το 2016 μοίρασε στους νικητές περισσότερα από 68 εκατομμύρια ευρώ. Σε κάθε παιχνίδι κερδίζουν πάνω από 30.000 λαχνοί με ελάχιστο κέρδος τα 10 ευρώ στην πεντάδα ,ενώ το μεγαλύτερο κέρδος ενός μόνο τεμαχίου (1/5 της πεντάδας) ήταν €2.700.000.

Μέχρι σήμερα έχει μοιράσει περισσότερα από 20.000.000 ευρώ σε 18 κληρώσεις.

Παλαιότερα  είχε περιορισμένη διανομή και δεν το έβρισκες σε όλους τους νομούς της Ελλάδος. Ως εκ τούτου η "Ελληνικά Λαχεία Α.Ε." ακούγοντας το πάγιο αίτημα των παικτών αλλά και του δικτύου επένδυσε στις διαδικασίες διανομής ώστε ο κάθε παίκτης να μπορεί εύκολα να βρει το αγαπημένο του Λαχείο

Από τον Μάιο του 2017 το Λαϊκό Λαχείο είναι εδώ, κοντά στον παίκτη μέχρι και την τελευταία μέρα της κλήρωσης.
Τώρα όλοι οι παίκτες μπορούν να το βρουν μέχρι και την Τρίτη που διεξάγεται η κλήρωση, σε πάνω από 3.500 πρακτορεία ΟΠΑΠ καθώς και στους αγαπημένους τους λαχειοπώλες σε όλη την Ελλάδα.Η διανομή του Λαϊκού Λαχείου σε όλη την Ελλάδα επικοινωνείτε με ειδική διαφημιστική καμπάνια «Το Λαϊκό Είναι Εδώ!»

Τώρα όλοι μπορούν να συμμετέχουν στο ιστορικό παιχνίδι με τα χιλιάδες έπαθλα και τους χιλιάδες νικητές κάθε εβδομάδα, όπου και αν βρίσκονται!