Η κορυφαία τεχνολογία του εφευρέτη των πλυστικών συναντά τη… φανταστική τεχνολογία των GHOSTBUSTERS!

Αν όλα αυτά σας ακούγονται ...επιστημονική φαντασία, επισκεφτείτε το συντομότερο δυνατό ένα από τα εκατοντάδες σημεία πώλησης

Πλυστικά Karcher με πιστόλι Full Control.

Aυθεντική δύναμη για να καθαρίζετε ό,τι φαντάζεστε!

Kӓrcher και GHOSTBUSTERS, θα γίνουν φέτος το πιο ταιριαστό ζευγάρι. Από τη μία μεριά οι κυνηγοί φαντασμάτων, σε μικρές και μεγάλες οθόνες, θα στείλουν στην ανυπαρξία κάθε κακό και σκανδαλιάρικο πνεύμα χρησιμοποιώντας ως όπλο τους την πιο φανταστική τεχνολογία. Από την άλλη πλευρά, τα πλυστικά Full Control της Kӓrcher, στην καθημερινότητά σας, θα εξαφανίσουν κάθε ρύπο και βρωμιά με τεχνολογικές καινοτομίες που ...δεν φαντάζεστε!

Γιατί, κατ’ αρχάς, πώς θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι η Kӓrcher, η πρώτη που εφηύρε το πλυστικό μηχάνημα, παραμένει η μόνη που χρησιμοποιεί υδρόψυκτο κινητήρα στα καταναλωτικά πλυστικά της, για ασύγκριτη αποτελεσματικότητα και οικονομία, με ταυτόχρονη μείωση του θορύβου στα ελάχιστα δυνατά επίπεδα; Οι πρωτιές βέβαια για την Kӓrcher δεν μένουν στο επίπεδο της ...φαντασίας της. Φροντίζει να τις κατακτά στην πράξη. Έτσι, συγκεκριμένα για τα πλυστικά της, καταγράφει τις κορυφαίες επιδόσεις απέναντι σε όλα τα ανταγωνιστικά πλυστικά μηχανήματα στα συγκριτικά test του παγκοσμίου φήμης ινστιτούτου Fraunhofer. Και αυτές οι διακρίσεις της είναι που μεταφράζονται σε μία υπόσχεση που η Kӓrcher Ελλάδας, τα 25 χρόνια παρουσίας της στη χώρα μας, τηρεί απαρέγκλιτα σε κάθε επίπεδο. Την Υπόσχεση Υπεροχής.

 

 

Ας επιστρέψουμε όμως στα πλυστικά Kӓrcher με πιστόλι Full Control και την εμπειρία του να καθαρίζετε έχοντας τη δύναμή τους στα χέρια σας. Γιατί, αυτή η εμπειρία είναι μία από τις ελάχιστες όπου η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία! Κατ’ αρχάς, καθαρίζετε (με 75% περίπου εξοικονόμηση νερού συγκριτικά με τη χρήση λάστιχου!) στον ελάχιστο χρόνο, με τον ελάχιστο κόπο και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Κι έτσι, ο χρόνος που εξοικονομείτε είναι όλος δικός σας είτε για να απολαύσετε το αποτέλεσμα είτε, γιατί όχι, για να πεταχτείτε στον πλησιέστερο κινηματογράφο και να απολαύσετε τη νέα ταινία GHOSTBUSTERS. Επιπλέον, όμως, με το πιστόλι Full Control με ενδείξεις Led, η διαδικασία καθαρισμού γίνεται κυριολεκτικά διασκέδαση! Γιατί, όχι μόνο ρυθμίζετε με φανταστική ευκολία το ιδανικό επίπεδο πίεσης ανάλογα με την επιφάνεια καθαρισμού, ούτε μόνο έχετε έναν οδηγό εφαρμογών με εικονίδια στην κάννη ψεκασμού και στο πιστόλι, αλλά, απλά με το στρίψιμο της κάννης, μπορείτε αυτόματα να περάσετε στη λειτουργία χημικού.  

 

 

Αν όλα αυτά σας ακούγονται ...επιστημονική φαντασία, επισκεφτείτε το συντομότερο δυνατό ένα από τα εκατοντάδες σημεία πώλησης Kӓrcher σε όλη την Ελλάδα και δώστε τη χαρά στους ανθρώπους της Kӓrcher να σας δείξουν ότι η αυθεντική δύναμη και οι καινοτομίες των πλυστικών Full Control είναι πέρα ως πέρα πραγματικές. Και χαρίστε, έτσι, στον εαυτό σας μία πραγματικά φανταστική εμπειρία. Αυτή του καθαρισμού με ένα πλυστικό Kӓrcher.

Δείτε το video  

 Μάθετε περισσότερα για την Kӓrcher

   Karcher Greece

     

Karcher Greece



     

www.karcher.gr