Οι νικητές των 5 μπλουζών AGEL knitwear

Οι νικητές των 5 μπλουζών AGEL knitwear

Έληξε ένας ακόμη μεγάλος διαγωνισμός του news.gr

To news.gr, σε συνεργασία με τη AGEL knitwear, χαρίζει σε 5 τυχερές από μια πλεκτή μπλούζα μπλε χρώματος.

Φέτος το καλοκαίρι βάλτε στην καθημερινότητά σας τα πλεκτά ρούχα «Agel Knitwear», τολμήστε να φορέσετε εξαιρετικές δημιουργίες από το ελληνικό σχεδιαστικό team της «Agel Knitwear» και γίνετε μέλος μιας διεθνούς fashion τάσης, που θέλει τα πλεκτά ρούχα, μόδα όλο το χρόνο.

Δροσερές και ανάλαφρες blouses για όλη τη μέρα-ιδανικές για το γραφείο ή τις διακοπές,τρυφερά cardigans μοναδικής ποιότητας και χρωμάτων για τις βραδινές βόλτες, καθώς και πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις με φορέματα έρχονται να αναδείξουν τους πολλούς και ποικίλους συνδυασμούς ενός εξαιρετικού outfit, που μας κάνει ξεχωριστές  & trendy!

Η Agel Κnitwear, συνεπής στην πολύχρονη εμπειρία της στη δημιουργία πλεκτών ρούχων από την αρχική σύλληψη μέχρι την τελική διάθεση στις καταναλώτριες, έχει δημιουργήσει μια πιστή σχέση με τις φίλες της, που την εμπιστεύονται τόσο για τα χαρακτηριστικά πλεκτά της, όσο και για τις Value-for-money τιμές τους.

Agel Knitwear είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία σχεδιασμού, κατασκευής και παραγωγής ποιοτικών πλεκτών για γυναίκες, που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση από το 1975 σε σύγχρονες τεχνολογικά εγκαταστάσεις στην Πάτρα.

Η Agel Knitwear διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο ενώ την ποιότητά της εμπιστεύονται καταστήματα της Ευρώπης. Τέλος διαθέτει δικό της e-shop www.agel.gr.

Δείτε περισσότερα στην σελίδα  FB page: www.facebook.com/Agel.Knitwear 

& στο site: http://agel-knitwear.com/

Έναρξη : 08.06.2015

Λήξη : 22.06.2015

Νικητές : 5

Δώρο : 5 πλεκτές μπλούζες σε μπλε χρώμα

Οι νικητές είναι οι εξής :  

ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΙΑΤΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΡΑΝΙΤΗ

ΕΥΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

ΒΙΚΗ ΣΟΥΧΛΕΡΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΡΓΙΩΤΗΣ

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή!