Honda – HR-V: Nέο μικρό SUV από την Ανατολή

Η Honda έδωσεστηδημοσιότητατιςπρώτεςφωτογραφίεςαπότηνέαΕυρωπαϊκήέκδοσητουμικρού SUV της εταιρίας ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας του στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τον ερχόμενο μήνα. Το HR-V αποτελεί μια νέαπρότασηστηραγδαίααυξανόμενηκατηγορίαμικρών SUV στην Ευρώπη. 

Εξωτερικά, το νέο πρωτότυπο HR-V θυμίζει μοντέλο coupé, με καθαρές, δυναμικές γραμμές που συνδέουν το λείο πάνω τμήμα του αμαξώματος με το στιβαρό κάτω τμήμα. Αυτή η κομψή coupé αισθητική επιτυγχάνεται χωρίς να επηρεάζεται η πρακτικότητα του εσωτερικού. 

Στο HR-V το ρεζερβουάρ καυσίμου είναι τοποθετημένο στο κέντρο, με αποτέλεσμα να απελευθερώνεται χώρος και να δημιουργείται μία από τις πιο ευρύχωρες και ευπροσάρμοστες καμπίνες μικρού SUV. Τα Honda Magic Seatsαξιοποιούν αυτή την ευελιξία επιτρέποντας μεγάλη ποικιλία διατάξεων των καθισμάτων και προσφέροντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα πλήρους αναδίπλωσης της δεύτερης σειράς για πρόσθετο χώρο φόρτωσης. 

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Ευρωπαϊκό HR-V θα δοθούν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της Honda στο 2014 Mondial de l’Automobile, Hall 3, στις 16.45 CET την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου.