Τι αλλάζει στο νέο Mitsubishi ASX

Τι αλλάζει στο νέο Mitsubishi ASX

Διατίθεται στην ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις

Το ανανεωμένο ASX παρουσιάζει τη νέα οπτική ταυτότητα Dynamic Shield της Mitsubishi. Με παραγωγή που υπερβαίνει τις 900.000 μονάδες από το 2010, το μοντέλο έχει αποδειχθεί παγκόσμια επιτυχία για την εταιρεία.

Σε σχέση με τον προκάτοχό του, έχει αλλάξει ο εμπρός προφυλακτήρας για να φιλοξενεί τις χρωμιωμένες μπάρες, ενώ το κεντρικό τμήμα είναι μαύρο, ώστε να παραπέμπει στο νέο Outlander ή το eX-Concept. Η μάσκα αποτελείται τώρα από λεπτές οριζόντιες γρίλιες και συνδέεται με τους προβολείς πετυχαίνοντας μία ενιαία εμφάνιση. Επίσης, διαθέτει κεραία τύπου πτερυγίου καρχαρία, πίσω καθίσματα με καλύτερη πλευρική στήριξη και νέο υλικό, καθώς επίσης και βελτιωμένη ηχομόνωση. Με βελτιωμένη ηχομόνωση έως και 10% καλύτερη από εξωτερικούς θορύβους και από τον κινητήρα και επιπρόσθετα +2% καλύτερη ηχομόνωση στο εσωτερικό του οχήματος όταν αυτό κινείται με σταθερή ταχύτητα.

Παράλληλα, έχουν γίνει και βασικές βελτιώσεις. Έχουν γίνει μεγαλύτερα τα διαστήματα σέρβις (20.000χλμ), ενώ προστέθηκαν νέα χαρακτηριστικά όπως οι πολυακτινικές ζάντες αλουμινίου 16", τα ένθετα σε piano black στο τιμόνι και ο αυτόματος αντιθαμβωτικός μεσαίος καθρέπτης.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι ο κινητήρας έγινε ελαφρύτερος κατά 88 κιλά, οι διαστάσεις του πιο συμπαγείς (πλάτος: 465 mm Χ μήκος: 450 mm Χ ύψος 615 mm), ενώ η ισχύ του έφθασε τους 117 ίππους.

Το ASX διατίθεται στην ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις. Το ASX 5D 1.6 MT 2WD Inform στοιχίζει 17.120 ευρώ, ενώ το ASX 5D 1.6 MT 2WD Invite Plus στοιχίζει 19.740 ευρώ.

Πηγή ΑΠΕ