Πέντε προγράμματα οδήγησης στο νέο Grandland X

Πέντε προγράμματα οδήγησης στο νέο Grandland X

Tέλεια πρόσφυση και σταθερή συμπεριφορά, ανεξάρτητα εάν κινείται σε χιόνι, λάσπη, άμμο ή βρεγμένη επιφάνεια

Πέντε προγράμματα οδήγησης έχει το νέο Grandland X, το οποίο προσφέρει ασφαλή οδηγική απόλαυση όλο το χρόνο και σε όλες τις επιφάνειες. Αυτό οφείλεται, μεταξύ άλλων, στο προαιρετικό, ηλεκτρονικό σύστημα IntelliGrip, που εξασφαλίζει κορυφαία πρόσφυση σε ποικίλες οδηγικές συνθήκες.

Ανάλογα με τα προγράμματα, το σύστημα προσαρμόζει την κατανομή ροπής στους εμπρός τροχούς, επιτρέπει την ολίσθηση του τροχού εάν είναι απαραίτητο και, με το αυτόματο κιβώτιο, προσαρμόζει τα σημεία αλλαγών σχέσεων, καθώς και την απόκριση του γκαζιού. Αυτό εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση και σταθερή συμπεριφορά, ανεξάρτητα εάν το Grandland X κινείται σε χιόνι, λάσπη, άμμο ή βρεγμένη επιφάνεια.

Επίσης, το μοντέλο περιλαμβάνει επίσης μία γκάμα υπερσύγχρονων συστημάτων υποστήριξης πρώτης κατηγορίας, που κάνουν την οδήγηση πιο ξεκούραστη. Αυτά είναι το σύστημα αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης με αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και ανίχνευση πεζού, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού, σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος και κάμερα 360°. Το εξαιρετικό επίπεδο ασφάλειας του νέου Grandland X επιβεβαιώθηκε πρόσφατα από την πεντάστερη κατάταξή του στο Euro NCAP.

Η Opel διαθέτει ισχυρούς προβολείς LED προσαρμοζόμενου συστήματος εμπρόσθιου φωτισμού. Λειτουργίες όπως φωτισμός στροφών, υποστήριξη μεγάλης σκάλας και αυτόματης ρύθμισης ύψους δέσμης, εγγυώνται βέλτιστο φωτισμό του δρόμου σε όλες τις συνθήκες.