Η Renault παρουσιάζει δημοφιλή και crossover μοντέλα

Η Renault παρουσιάζει  δημοφιλή και crossover μοντέλα

To Groupe Renault στην «Αυτοκίνηση 2017»

Στα πλαίσια της έκθεσης αυτοκινήτου που ξεκινά το Σάββατο στο πρώην Ανατολικό αεροδρόμιο Ελληνικού, τόσο η Renault, όσο και η Dacia θα δώσουν το παρών παρουσιάζοντας μια πλήρη σειρά μοντέλων, τα οποία καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

Διαθέτοντας μία από τις νεότερες, αλλά και πιο ολοκληρωμένες γκάμες αυτοκινήτων στην Ευρώπη, το group Renault, συνεχώς αναπτύσσει νέα μοντέλα και τεχνολογίες που δίνουν λύση στις αυξανόμενες απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού. Σ’ αυτό το πλαίσιο, στην έκθεση (11-19 Νοεμβρίου), οι Renault και Dacia παρουσιάζουν μια πλήρη γκάμα μοντέλων.

Η Renault, παράλληλα με τα δημοφιλή Clio – Clio Sport Tourer, την γκάμα των Crossover με το νέο Captur και το Kadjar, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο Scenic, καθώς και μια ξεχωριστή, εμπνευσμένη από τις εικαστικές τέχνες, εκδοχή του Twingo. Από το περίπτερο της γαλλικής μάρκας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η Renault Sport με το Clio RS, αλλά και το Megane GT-Line.

Αντίστοιχα η Dacia, παρουσιάζει τρία μοντέλα με crossover χαρακτήρα. Το ξεχωριστό Sandero Stepway και το Duster, θα πλαισιώσει, το 7θεσιο Lodgy Stepway, ένα μοντέλο με πρακτικό, όσο και με το δυναμικό χαρακτήρα