Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε το 5ο Φθινοπωρινό Ράλλυ για τη Halivelakis Racing

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε το 5ο Φθινοπωρινό Ράλλυ για τη Halivelakis Racing

Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποκόμισε ο Νικόλας Χαλιβελάκης από το 5ο Φθινοπωρινό Ράλλυ που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στην περιοχή της Κορινθίας

Ο 34χρονος οδηγός, μετά από έξι σχεδόν μήνες επέστρεψε στο μπάκετ του Peugeot 206 XS της κατηγορίας Α στα χρώματα της RON rent a car, και συγκεκριμένα στις ασφάλτινες επιφάνειες καταφέρνοντας να διακριθεί στον δύσκολο και απαιτητικό αγώνα.

Το Φθινοπωρινό, στο οποίο και επικράτησαν με άνεση οι Νίκος και Δημήτρης Καρπάνος με το Mitsubishi Lancer EVO X, προσμετρούσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, γεγονός που προσέλκυσε μερικά από τα κορυφαία πληρώματα των ελληνικών αγώνων. Συμμετέχοντας στην κλάση C5/A6, στην οποία και ανήκουν αυτοκίνητα της κατηγορίας Α με κινητήρα χωρητικότητας έως 1.600 κ.εκ., κατάφερε με τον Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη στο δεξί μπάκετ του 206 να κατακτήσει τη νίκη.

Αυτή, δεν ήρθε με τον πλέον εύκολο τρόπο, αφού αρχικά προβλήματα με τα φρένα του Peugeot, αλλά και τη ζανφόρ, δεν τους επέτρεψαν να κινηθούν όπως θα ήθελαν. Στη συνέχεια βελτίωσαν τις επιδόσεις τους, σκαρφαλώνοντας στην κατάταξη, ενώ ένα πρόβλημα των Νίκου Καραδημήτρη-Γιώργου Μουρτζούκου με ίδιο αυτοκίνητο στην τελευταία ε.δ. τους επέτρεψε να πανηγυρίσουν την νίκη.

Φανερά ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα, ο Νικόλας Χαλιβελάκης εμφανίστηκε σαφώς προσγειωμένος: «Σίγουρα, είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, ενώ όπως ξεκίνησε ο αγώνας για εμάς είναι κάτι που δεν περιμέναμε. Μικρά προβλήματα, αλλά και η δική μας οδήγηση μας κόστισε αρκετό χρόνο στο πρώτο loop ε.δ., με αποτέλεσμα στη συνέχεια του αγώνα να επικεντρωθούμε στη βελτίωση των χρόνων μας. Παρόλα αυτά, με καλές επιδόσεις και σε συνδυασμό με το πρόβλημα του Νίκου Καραδημήτρη, καταφέραμε να επικρατήσουμε. Κρατάμε κάποιους χρόνους και κοιτάμε τη συνέχεια».

Εκτός από την εταιρία RON rent a car - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων (www.ronrentacar.gr) την προσπάθεια της Halivelakis Racing υποστηρίζουν οι εταιρίες Χαλιβελάκης Αυτοκίνητα (www.hcar.gr), Cervelo Ποδήλατα (www.topodilato.gr) και το περιοδικό 4Τροχοί.